Hoppa till sidans innehåll

Tack för 2019 och God Jul

23 DEC 2019 16:32
HuFF vill rikta ett stort tack för 2019 till alla supportrar, funktionärer och alla våra samarbetspartners och dessutom önska er en God Jul!
  • Uppdaterad: 23 DEC 2019 16:31

Som kommunens gemensamma representationslag har vi ett fokus på att tillsammans med övriga föreningar utbilda och utveckla barn och ungdomar för att lyfta fotbollen totalt sett. Vi kallar det för en närodlad satsning och HuFF-truppen 2019 bestod också till ca 90% av närodlade spelare. Det gör oss unika på många sätt.

Sportsligt sett blev det seger i DM och en 5:e plats i en tuff serie. Nu förbereder vi oss för en ny säsong som börjar med OilQuick Cup 31/1–2/2. Vi jobbar långsiktigt med en närodlad satsning och under åren 2011–2019 har vi satsat mellan 4–5 Mkr på omfattande breddprojekt som gynnar fotbollen i hela vårt upptagningsområde.

Du som jobbar på och/eller gör affärer med något av dessa företag kan vara stolt! Stort tack alla för ert viktiga stöd till vår satsning på närodlad fotboll. Triumvare Cum Dividare – tillsammans ska vi segra genom att dela med oss och samarbeta.

Här är exempel på bra insatser för fotbollen som HuFF genomfört och de partnerföretag som gjort detta möjligt.

• Skolprojektet, där vi under åren delat ut över 1100 bollar till skolklasser årskurs 1–6 + förskoleklass. Mycket populärt bland barnen då våra spelare varje år kommer ut med 2 nya bollar i varje klass.

• Fotbollskul på Håsta, Björkberg och i Iggesund där vi haft en gratis fotbollsskola ute på plats på Hudiksvallsbostäders bostadsområden under sommarlovet.

• HuFF Akademin för 14 och 15-åringar från hela Hälsingland som får träna en gång i veckan (året om) under ledning av våra bäst utbildare ledare och i en miljö med fler motiverade spelare. Mycket lyckad och populär talangutveckling där över 200 talanger hittills deltagit och sedan hösten 2018 finns även en akademi för tjejer! Tim Rönning som gjort både uppdrag för landslag och spelat för Allsvenska Elfsborg är en av alla som varit med i HuFF-akademin.

• HuFF U-lag i Ligacupen tack vare vår HuFF-akademi låter Svensk Elitfotboll även våra ungdomslag vara med i Ligacupen och med basen i samarbetsföreningen Strands IF, och kryddat med spelare från andra föreningar, har två U-lag representerat HuFF under hösten/vintern.

• Celtic Soccer Academy/HuFF Sommarakademi där vi tillsammans med instruktörer från Celtic FC kör bra utbildning under sommarlovet. HuFF är den enda föreningen i Sverige som har ett samarbete med Celtic FC som också möjliggjort att både ledare och ungdomslag åkt till Glasgow för utbildning med mera. Tillsammans med Celtic har vi genomfört över 120 timmars utbildning för totalt ca 400 barn under åren.

• De bästa inom olika ”skills” har vi tagit till Hudik för ”Skilldays”! Teknik/finter tillsammans med superkända Skilltwins, SkillDay med skott- & tillslagsteknik – vi tog hit samma tillslagsspecialist som jobbat med proffsen i Premier League 14 år och ca 20 olika landslag i många år! Både ungdomsledare och barn fick chans att lära från en av de bästa i världen! Under 2019 körde vi ”Skallen är en skill” tillsammans med landslagets idrottspsykologiska rådgivare, Daniel Ekvall.

• Gratis spontanfotboll med HuFF på sommarloven, totalt har vi nu kört över 450 timmar! Varje sommar deltar ca 150–200 tjejer och killar som spelar och har kul tillsammans med HuFF

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info