Hoppa till sidans innehåll

Tre poäng inkasserade i Östersund

25 AUG 2018 16:26
Vi vinner med 0-1 borta mot IFK Östersund!
  • Uppdaterad: 25 AUG 2018 18:14

Viktig bortamatch mot IFK Östersund där vi känner att tre nya poäng skulle sitta fint för att behålla serieledningen. En första halvlek där det inte finns mycket att rapportera kring. Ett par halvchanser vardera men och lite fördel Östersund som hade mer boll än oss.
- Östersund har väldigt mycket boll inledningsvis utan att skapa något speciellt och vi har svårt att få till något eget offensivt spel, berättar tränare Bengtsson.

Istället skulle det enda målet komma i andra halvlek. I 66:e minuten lyfter Pelle Lööf bollen över försvaret och når Sebastian Friman som snyggt kan sätta 0-1 på halvvolley. Östersund trycker på ordentligt mot slutet men lyckas inte få in någon kvittering. Vi vinner med 0-1 och kan åka hem med tre härliga poäng. 

- Efter två riktigt bra prestationer mot Ytterhogdal och Jönköping Södra så kommer vi inte riktigt upp på den nivå som vi önskar idag. Vi är inte speciellt nöjda i halvtid och vi rycker upp oss lite i andra utan att vara på den nivå vi önskar. Men i slutändan vill vi ju vinna matcher och det är det vi ska lyfta denna gång, säger Mikael Bengtsson.

Nästa match är hemma mot Härnösand fredag 31 augusti 19.30!

FAKTA:
Mål: Sebastian Friman (66')
Varningar: Sebastian Friman och Cristoffer Ericson
Byten: Friman, Lööf, Smedbakken - Ruzicka, Sener, Hedlund (69')
Domare: Mattias Falk
Publik: 90


E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info