Hoppa till sidans innehåll

Vår samarbetspartner Sjölins Smide satsar ännu mer lokalt!

03 JUN 2019 21:45
Sjölins Smide satsar på oss och närodlat!
Via sitt attityd- och värdegrundsprojekt - Sjölinslyftet så har var partner Sjölins Smide startat ett samarbete utöver det vanliga.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2019 21:45

Vi jobbar tillsammans med Hudik Hockey parallellt med Sjölins Smide och deras projekt för att lyfta fram laget på en arbetsplats och vad som är viktigt att tänka på. Istället för att vända sig till utanför kommungränserna satsar nu Sjölins Smide stenhårt på oss där vi genom 2019 står som projektledare tillsammans med Hudik Hockey.
Syftet är att visa vad idrotten kan lära näringslivet om laganda, delmål, slutmål, jargong osv. Likväl vad näringslivet har att erbjuda idrotten. Det som i fotboll, hockey och andra sporter kan tyckas som självklara kan med goda resultat anammas av i det här fallet ett industriföretag och vice versa. Ett företag har en ständig kravbild på att lyckas då det är "match" hela tiden och "träningen" inte alltid hinns med. 
   Liknelserna är oftast de samma. Du har ett arbetslag som strävar att leverera resultat på bästa sätt, det är då viktigt med kommunikation, samarbetsvilja och förståelse för sina medarbetare i olika uppgifter. Något som vi inom HuFF alltid värderat högt. 
Därför går Sjölins Smide in i ett nytt samarbetsavtal som sträcker sig genom åren 2019-2020, och innefattar ett nära samarbete mellan deras nästan 100 anställda, spelare, ledare och övrigt föreningsfolk som tillsammans ska utveckla varandra genom att ta lärdom av olika erfarenheter. Starten blir fredagen den 28/6 då HuFF står värd för Sjölinsdagen där spelare från dagens A-trupp som agera coacher till Sjöinslyftets olika arbetslag i en gå-fotbolls-turnering, detta med en gemensam fråga som vi inom HuFF ska vara med och bidra till en ytterligare förståelse.

E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info