Hoppa till sidans innehåll

Vi vände 0-1 till 2-1 mot Sandvikens IF

17 APR 2016 19:32
Sandviken hade ledningen med 0-1 i paus men Pelle och Cihan vände matchen till 2-1 efter paus.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Hemmapremiär och det var upplagt för fotbollsfest på Sparbanken Arena då gästande seriefavoriten Sandvikens IF kom på besök.

SIF började klart bäst och fick även en tidigt ledning genom Marcus Hägg som höll sig framme på en långboll längs högerkanten, där han sprintade ifrån försvararna och la in bollen i Niclas bortre hörn.

    Ju längre matchen led, ju mer jobbade vi in oss i den och första halvlek gör vi till en av de bättre. Danne Eliasson serverade en bra hörna som Våfflan når högst på men där Olof Mård står i vägen.

Andra halvlek börjar precis som den första då SIF kontrollerat skapar en del farligheter men inte lyckas vara effektiv nog, och medan vi samtidigt visar moral och tar vara på de lägen vi får. Lindberg dribblar längs högerkanten och får in bollen i boxen där Lööf står beredd och trycker in 1-1 i den 72:a matchminuten. Vi får energi av kvitteringen och ligger på för ett vinstmål, vilket också sker i den 78:e minuten när Haris rivs ner utanför straffområdet och tar själv hand om frisparken, en elegant boll in till en framstörtande Cihan som får pannan på bollen och sätter 2-1 tätt intill stolpen. 

Stå Upp För HuFF bevisar än en gång hur viktiga de är för föreningens värde, med ett tifo som var mer än beundransvärt. 

Se hela tifot här nedan!

Stå Upp För HuFF - hemmapremiärtifo

DSC_1264 (2) DSC_1269 (2) DSC_1272 (2)

Fotograf: Hans Johansson

Skribent: Härje Lindgren
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info