Sommaren 2018

20 MAR 2018 09:29
Så här ser planerna för sommaren 2018 ut vad gäller de projekt HuFF har för utbildningsinsatser för barn och ungdomar. Det går ännu inte att anmäla sig till de aktiviteter som kräver anmälan men nu kan ni i alla fall planera sommaren utifrån fotboll.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:47

Sommaren är kort brukar det ju heta men HuFF hinner med en hel del fotboll för barnen sommaren 2018! Det blir även en "SkillEvening" för a-lagstränare och ungdomsledare.

Vecka 25, HuFF Sommarakademi inkl. SkillDay 2018. Under ledning av HuFF-tränaren Mikael Bengtsson körs totalt sett fyra dagar fotboll innan midsommarafton. Upplägget inkluderar SkillDay 2018 där vi i år ersätter SkillTwins med andra i yppersta världsklass som ska lära våra barn och ungdomar något extra. SkillDay 2018 kommer att handla om skott- och tillslagsteknik och vi tar hit samma elitinstruktörer som proffs i både landslag, Premier League och La Liga använder. Det blir Eija Feodoroff med sina tillslagscoacher som kommer till Glada Hudik. Veckan passar bäst för barn (tjejer och killar) mellan ca 10-15 år. Så här ser planerna ut:

Ledarutbildning (SkillEvening) för både ungdomsledare och ledare i samarbetsföreningarnas a-lagmåndag 18 juni, em./kväll, prel. tider ca 17.30-21.30. Teori/videoanalys och praktik. Äntligen kommer ni ledare att kunna instruera era spelare hur de ska skjuta! Inte bara lägga upp bollen och skjuta på träningarna, efter utbildningen kan ni hjälpa dem att utveckla sitt tillslag och skott!

För barnen blir det totalt sett tre dagar med Mikael Bengtsson och en heldag med SkillDay 2018- skott- & tillslagsteknik med Eija Feodoroff.

- grupp 1 onsdag 20 juni (60 barn)

- grupp 2 på torsdag 21 juni (60 andra barn)

Tiderna är prel. samling 9:30 och sedan kör vi 10-17.

Vecka 27-30 planerar vi får gratis spontanfotboll igen. enligt liknande upplägg som vi kört de två senaste somrarna. Där handlar det om barn från ca 9 år upp till ca 15 år.

Vecka 31 är lite oklart ännu och finns ännu inga fastställda planer den veckan.

Vecka 32 kör HuFF fotbollskul tillsammans med Hudiksvallsbostäder ute på deras bostadsområden i Håsta, Björkberg och i Iggesund.

Vi återkommer med mer information samt möjlighet att anmäla sig till vecka 25 och ev. andra veckor där det krävs anmälan.