Hoppa till sidans innehåll

Stabil bortaseger mot Ytterhogdal

28 APR 2018 22:02
Vi vinner bortamatchen mot Ytterhogdal med 0-2 efter att Andreas Smedbakken nätat två gånger om.
  • Uppdaterad: 28 APR 2018 22:08

Vi tog kontroll ganska snabbt i bortamatchen mot Ytterhogdal, som spelades i BL Arena, Ljusdal, och gjorde att vi faktiskt hade närmare till matchen än hemmalaget. Vi får också utdelning snabbt när #11 Andreas Smedbakken avslutar utanför straffområdet med ett skott som gick direkt in efter 9 minuters spel. Resterande del av halvleken fortsätter vi spela kontrollerat men skapar inga superchanser.

- Jag tycker att vi spelmässigt gör en okej offensiv första halvlek med ganska bra positioner och med bra speluppbyggnad, säger tränare Mikael Bengtsson.

Andra halvlek börjar ungefär som den första. Det tog 9 minuter tills Smedbakken gjorde mål i den första, i den andra tog det 12 minuter. Ett mycket vackert spel fram till Andreas som med en bredsida kunde lägga in 0-2. Efter det blir det mycket kamp och inte så mycket finlir, vi spelar bra defensivt och släpper inte till många farligheter. 

- På förhand en match vi hade förväntat oss att det skulle bli mycket kamp och krig vilket kändes som att det stämde bra. Just i andra halvlek är det väldigt mycket kamp och inget kontrollerat spel från något av lagen. Jag tycker dock vi gör en taktiskt bra defensiv andra. Vi tar med oss vinsten och jobbar vidare på vårat spel, säger Bengtsson efter matchen.

Nästa match spelas 5/5 14.00 hemma på Sparbanken Arena mot IFK Östersund.

FAKTA YTTERHOGDAL-HUFF
Målskyttar: Andreas Smedbakken (9' och 57')
Byten: Lindberg -Eliasson (68'), Smedbakken-Hedlund (68'), Sener -Ruzicka (68'), Wallin-Vilmer Svensson (68'), Ante P-Backström (94')
Domare: Anton Sjöberg, Sundsvall

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info