Hoppa till sidans innehåll

Uppskjuten seriestart

30 MAR 2020 15:20
SvFFs förbundsstyrelse har beslutat att skjuta upp seriestarten för division 2.
  • Skapad: 30 MAR 2020 15:20

Sedan tidigare har Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Superettan, Elitettan och Svenska Cupen skjutits på framtiden med målet att starta i slutet av maj eller början av juni.

SvFFs förbundsstyrelse har under ett möte den 24 mars tagit beslut om åtgärder kring övriga förbundstävlingar. Även här skjuts spelstart upp och beräknas starta i mitten av juni och de lägre förbundsserierna (div. 2-3, herrar och div. 1, damer) kommer att avgöras som enkelserier.

Förbundsstyrelsen har också enats om rekommendationer till distrikten, som vägledning för den regionala och lokala tävlingsverksamheten.

- Att spela enkelserie blir ju såklart speciellt och varje match blir ju än viktigare. Det gäller även att ha en del tur med lottning, samt att spelare inte blir skadade. Om det blir enkelserie så är jag helt säker på att HuFF har rätt kompetens för att säkerställa att vi gör rätt saker inför och under de otroligt viktiga matcherna. Dessutom så vet jag att vi kommer ha spelare som är extremt sugna på att spela och göra sitt yttersta i dessa matcher, säger Magnus Lampert, klubbchef HuFF.

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info