Målkalas hemma mot Junsele IF

27 MAJ 2011 20:31
Vi tog vår 2:a seger på hemmaplan, mot nykomlingarna Junsele IF.
Målskyttar: Pelle Lööf 2, Joel Stillmark 2, Johan Brolin, Niclas Lindh och Lars Andersson.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Matchen startade på bästa sätt och redan i den 4:e minuten gjorde Pelle Lööf 1-0 efter passning från Johan Brolin.

Hemsidan

Tidigare matcher har vi startat lite trögt men nu var vi heltaggade för uppgiften. Vårt passningsspel fungerade långa stunder mycket bra och aggressiviteten i försvarsspelet var också tillfredsställande.

I den 16:e minuten avslutade Johan Brolin superbt med en "bizza" efter inlägg från höger. 2-0 som följdes i den 37:e minuten av 3-0 av Pelle efter ett fint förarbete av Ante Persson.

Ante blev sedan fälld i den 49:e minuten och vi fick en straffspark. Straffexekutor var Niclas Lindh och 4-0 var ett faktum.

I den 67:e minuten fick inbytte Lars Andersson sätta 5-0 fint framspelad av Petter.

Sedan avslutade Joel Stillmark med två mål, båda efter inlägg från kanterna. Ett från vänster och ett från höger.

En gedigen insats från våra spelare och roligt var det också att våra yngre spelare, Petter, Ante, Christian och Lars ställde en allvarlig fråga till övriga i truppen...

Thomas Sunberg gjorde också sina första 25 minuter i årets serie efter en efterhängsen skada och det gjorde han bra.

Vi ser fram emot onsdagens match mot Östersund FK.

Startelvan:

Richard Richardsson-Niclas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Andreas Persson-Johan Brolin, Petter Andersson, Fredrik Broman, Joel Hallberg-Pelle Lööf, Joel Stillmark.

Ersättare:

Mattias Svärd, Thomas Sundberg, Christian Brolin, Simon Wilhelmsson, Lars Andersson.

Byten:

46:e min Lars Andersson in, Pelle L ut.

57:e min Christian Brolin in, Joel hallberg ut.

62:e min Thomas Sundberg in, Fredrik Broman ut.

Skribent: Härje Lindgren