Hoppa till sidans innehåll

Andreas Brännström slutar som HuFF-tränare

10 JUL 2012 19:02
Andreas meddelade att han hoppar av som HuFF-tränare efter att ha tänkt igenom sin situation en bit in på sommaruppehållet. Den sociala situationen med att ha kvar boende och sambo i Uppsala samtidigt som han varit en av två HuFF-tränare och jobbat med en rad projekt blev till slut grunden till Andreas beslut.
  • Skapad: 10 JUL 2012 19:02

Utifrån vad både HuFF och Andreas jobbat för skulle Andreas till hösten leda satsningen på Broman Gymnasiets "fotbollslinje" där Hudiksvalls FF finns med som ansvarig genom avtal med Broman gymnasiet.

Andreas tycker, precis som HuFF och Broman Gymnasiet, att detta är helt rätt väg att gå men han hade gärna inlett detta arbete tidigare om det varit möjligt. Nu när det blir verklighet inser Andreas också att det kommer att krävas än mer tid och kraft och utifrån hans sociala situation tycker han att det är "bättre att någon annan är med från början på den satsningen - att det är mer ärligt att sluta nu än att han inleder arbetet och sedan hoppar av efter en kort tid", som han uttrycker sig.

 

Det finns inga "hard-feelings" mellan Andreas och HuFF eller tvärtom. "Från HuFF respekterar vi Andreas beslut även om det känns tråkigt eftersom han verkligen passat in på den långsiktiga satsning vi vill göra på talanger och som en viktig pusselbit i vårt samarbete med Broman Gymnasiet", säger Fredrik Sundfors, sportansvarig i HuFF.

 

"Vi jobbar vidare med att fylla tomrummet efter Andreas för att på bästa sätt få fart på fotbollen i kommunen. Vi vill både behålla och utveckla de talanger som finns här samt locka hit nya", avslutar HuFF ordförande Olle Skoglund.

Skribent: Sportansvarig


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info