Andreas Smedbakken förlänger kontraktet

20 DEC 2019 19:28
Andreas Smedbakken förlänger kontraktet och är klar för sin tredje säsong i HuFF.
  • Skapad: 20 DEC 2019 19:28

Smedbakken kom till HuFF inför säsongen 2018 från Skellefteå. Forwarden har nu valt att förlänga sitt kontrakt med 1 år.

- Efter en säsong fylld av skador där jag missade nästan hela säsongen så känner jag stor revansch inför nästa säsong och tryggheten finns här i HuFF så valet var rätt enkelt att fortsätta, säger han.

Förra säsongen blev det bara nio matcher för Smedbakken, med tre mål. Säsongen innan var facit elva mål på 22 matcher i serien.

- Ser man till hur förra säsongen blev med alla skador och spelarförluster så gjorde vi det riktigt bra sett till förutsättningarna. Får vi behålla stommen i laget, spetsa till det med några nyförvärv och hålla samtliga spelare skadefria och friska så kommer detta bli en riktigt bra säsong. Det vet jag, avslutar han.