Hoppa till sidans innehåll

Ännu en bortaförlust

19 AUG 2012 10:34
Huff åkte till Sollentuna med förutsättningarna att ha chansen på andraplatsen vid vinst. Den enda förändringen gentemot senast mot Karlberg i startelvan var att Fajko ersatte Siksten(avstängd) som vänsterytter. Startelvan i ett 4-1-3-2-system.

  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Första Halvlek:
Sollentuna inleder med att pressa väldigt högt och vi har svårt att åstadkomma något. Vi har svårt att etablera något anfallsspel, vilket skulle genomsyra oss hela matchen. Samtidigt så låter vi inte Sollentuna komma till farliga målchanser. Efter runda kvarten får vi något av ett övertag då Sollentuna istället blir stressade och pressade, men än så länge skapades inga farliga målchanser. Halvleken präglas sedan av att Sollentuna har ett övertag spelmässigt och kommer till flera halvchanser utan vara jättenära. När vi väl kommer upp får vi också smålägen och det känns som att matchen ändå står och väger trots Sollentunas bollinnehavsövertag.

Så i 38de får vi en semikontring där Silfver slår en magnifik djupledsboll till Mehmed som kommer fri till höger i straffområdet med en back snett vänster bakom sig. Backen är hetsig och Mehmed drar enkelt backen för att sedan enkelt rulla in bollen. Mehmeds första mål för klubben!

Efter målet rinner halvleken snabbt ut samtidigt som vi under halvleken byter till ett 4-2-3-1-system.

Andra Halvlek:
I andra kommer vi ut väldigt defensivt. Kanske inte medvetet, men man märker att vi vill försvara vår 1-0-ledning. Vi är knappt över planhalvan men vi försvarar oss i överlag dock bra. Ett friläge släpper vi igenom, som dock anfallaren slarvar bort. vi gör två tidiga byten i andra. Chippen kommer in i 59de och Skjärvold i 63de. Roos samt Fajko går ut.

Vi börjar sjunka lägre och lägre och tillslut i 82a gör Sollentuna 1-1 efter ett egentligen skitmål. Det var dock välförtjänt. Vi fortsätter att hoppas på att det ska ordna sig men deras ledningsmål kommer snabbt därpå. I 87de tappar vi bollen på mitten och Sollentuna ställer snabbt om och trycker in den i Richards första hörn...

Johan Brolin kommer in direkt efter målet istället för Mehmed, men tiden rinner snabbt ut och förlusten är ett faktum.

Det känns surt eftersom vi tappade ledningen så sent, men prestationen var inget vidare så man kan inte klaga över att Sollentuna tog alla tre poäng.


Richard
Philip-Våfflan-Lindh-Roos
Ludde
Silfver-Wallerstedt-Fajko
Mehmed-Lööf

 


Vi laddar om till nästa helg!!

Skribent: Sportansvarig
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info