Hudiksvalls FF - IFK Sundsvall

16 MAR 2012 16:04
Efter en period med extremt mycket sjukdom i truppen så är det återigen dags för match, den här gången mot IFK Sundsvall. Matchen spelas på Glysis, lördag kl. 15:00.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Efter att ha mött lag från högre divisioner i de första träningsmatcherna vann Huff senast mot Falun (1-0). Redan på hemresan insjuknade den första spelaren och följande vecka droppade återbuden in i jämn ström. Det innebar att förra veckans match tyvärr fick ställas in. Nu är dock de flesta spelarna på benen igen, och för motståndet på lördag står IFK Sundsvall (div 3). Fortfarande saknas Pelle Lööf och Petter Andersson p.g.a. sjukdom, och Erik Hellström p.g.a. ryggproblem. Sedan tidigare saknas Fredrik Rahm och Joel Hallberg (långtidsskadade). Matchen spelas kl. 15:00.

Fullständig matchtrupp: Rickard Rickarsson, Philip Berglund, Niklas Lind, Tomas Sundberg, Christoffer Eriksson, Ante Persson, Ludvig Sundström, Fredrik Broman, Pontus Silver, Siksten Kasimir, Johan Brolin, Christian Brolin, Viktor Roos, Micke Skärvold.

Skribent: Andreas Brännström