Hoppa till sidans innehåll

Äntligen premiär!

04 JUN 2020 20:15
Idag meddelade regeringen att restriktionerna för inrikes resor hävs. Detta betyder att vi nu äntligen kan få spela fotboll med start den 14:e juni.
  • Skapad: 04 JUN 2020 20:15

Sverige har under en lång tid befunnit sig i en fas med stor smittspridning och ökade dödsfall på grund av Covid-19. Nu kan folkhälsomyndigheten se att fallen minskar och kurvan planas ut. Dock är det endast symtomfria personer som får göra inrikes resor och alla måste ta personligt ansvar för att fortsätta minska smittspridningen.

- Det här är fantastiska nyheter, säger sportchefen Magnus Lampert och fortsätter. Det här är något som många har väntat på i föreningen, spelarna har tränat och längtat för att få spela fotbollspremiären och de är oerhört redo.

 Tränare och ledare är också glada för meddelandet att äntligen få spela seriespel.

 - Det här är ju otroligt positiva nyheter och något vi har längtat efter, säger Huvudtränaren Benny Dahlin och fortsätter. Grabbarna har gjort det enormt bra på träningarna och haft bra energi trots att de inte vetat om det skulle bli en tredje försäsong eller inte. Att få spela match är ju pricken över i:et och jag tror att vi kommer att vara som kalvar på grönbete, avslutar Benny.

Nu väntar seriepremiär mot Lidingö och vi kommer så klart att följa råden med att inte ha publik på våra matcher. Vi påbörjar därför en diskussion med HT om hur vi på bästa sätt kan erbjuda livesändning under denna match.

 

Mer information kommer inom kort.

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info