Bekväm seger mot Älgarna, 3-0

10 SEP 2011 09:06
Det blev en rättvis seger mot Älgarna i dagens derby.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi kom igen starkt efter förra helgens förlust mot Östersund. Trots att den matchen satt kvar mentalt i våra spelare kunde vi mobilisera kraft för att ta ytterligare en bortaseger.

Älgarna har nedflyttningshotet över sig men kunde inte nämnvärt störa oss i den här matchen.

Älgarna hade två farliga lägen i början av matchen innan vi tog över och i den 38:e minuten kom ledningsmålet när Niclas Lindh hittade Joel Stillmark som satte 0–1.

I början av den andra halvleken skickade Fredrik Broman in 0–2 i krysset och i matchens sista minut kunde Joel Stillmark efter en tilltrasslad situation framför Älgarnas mål sätta 0–3.

– Det kändes som om dom tog helt slut när vi fick vårt andra mål, sa Pelle Lindberg.

– Med tanke på matchbilden kunde vi gjort både ett, två och tre mål till men jag tycker att hela laget ska vara nöjda med vad vi presterade.

Joel Stillmark ökade på sitt målfacit med 2 st och har nu gjort 20 mål med tre omgångar kvar.

Startelvan:

Richard Richardsson-Niclas Lindh, Thomas Sundberg, Christoffer Eriksson, Andreas Persson-Johan Brolin,Fredrik Broman, Siksten Kasimir, Johan Danhard-Joel Stillmark, Pelle Lööf.

Ersättare:

Mattias Svärd, Simon Wilhelsson, Lars Skärpe, Petter Andersson, Joel Hallberg.

Skribent: Härje Lindgren

E-post: kansli@hudiksvallsff...