Bortavinst mot Robertsfors, 2-0

03 AUG 2013 22:26
Vinst i knepig bortamatch mot Robertsfors. Nu leder vi serien.
  • Skapad: 03 AUG 2013 22:26

Robertsfors uppträdde inte som det jumbolag dom är utan visade en bra attityd och kämpade väl.En än gång fick vi bevisat att det inte finns några lätta matcher i den här serien.

I första halvlek försökte Robertsfors hitta luckor i vårt försvar utan att lyckas. Tyvärr hittade vi inga vägar genom deras försvar heller utan vi skapade våra lägen på fasta situationer.

I andra halvlek vårdade vi bollen bättre och skapade fler heta lägen. Trycket vi skapar leder till att Mehmed blir fälld i bra skottläge. Elvameterssparken förvaltade han själv otagbart.

Efter ledningsmålet bevakar vi matchen och skapar fler lägen via omställningar och gör logiska 0-2 genom Pelle på ett friläge. Skönt att kunna resa hem med tre poäng efter en knepig match där allt inte stämde till 100%.

Startelvan: Niclas, Siksten, Christoffer, Thomas, Andreas, Philip (65), Ludvig(65), Erik (75), Mehmed, Per, Victor.
Ersättare: Gustaf, William, Johan Brolin (65), Petter (65), Jonathan, Fredrik Broman (75), Douglas.

Skribent: Henrik