Brolla räddade poäng mot Valbo

05 JUL 2017 11:06
1-1 nere i Valbo på naturgräs fick avsluta vårsäsongen.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Valbo kopplade greppet direkt de första 10 minuterna på den svårspelade Åbyvallen. Efter ett inkast långt nere på vår planhalva så dimper bollen ner i vårt straffområde och lyckas inte rensas därifrån ordentligt, och Valbos Ignatius Adukor kunde bomba in 1-0 upp i nättaket.

Spelet efter marken uteblev nästan helt under stora delar av matchen då planen inte var den bästa. Vi lyckas bara med försök till långbollar upp mot forwards och dessa fick stångas rejält för att försöka skapa något farligt, men chanserna kom inte. Hur mycket vi än försökte så var Valbos försvarsmur för svår att ta sig igenom.

Med bara sekunder kvar och ett sista försök från oss med att nå Cristoffer Ericson på huvudet så lyckas bollen landa rätt i offensivt straffområde och Johan Brolin är snabbt med och trycker in kvittering med matchens absolut sista spark.

Larsson -
Karlsson (86), Wallin, Roos, Backström (58)-