Christoffer Lindberg förlänger kontraktet

17 DEC 2019 18:00
Nästa spelare att förlänga sitt kontrakt inför kommande säsong är Christoffer Lindberg som skrivit på ett ettårskontrakt med option på ett år till.
  • Skapad: 17 DEC 2019 18:00

Lindberg kom till HuFF 2015 och kliver kommande säsong in på sin sjätte raka säsong i klubben. Dessförinnan spelade han i Norrby IF där han var med och spelade upp klubben till division 1.

Jag känner att jag vill fortsätta i HuFF då jag fortfarande vill vara med på resan till division 1. Vi har snubblat på mållinjen några säsonger vilket gör mig mer revanschsugen för varje säsong som går. Jag känner att om vi bara får ihop ett bra kollektiv tillsammans med nya ledarstaben tror jag att det kan bli ett roligt 2020, säger Lindberg.

Forwarden som är född 1994 är född i Bollnäs och har också spenderat flera säsonger i klubben. Men nu har han och familjen rotat sig i Hudiksvall.

Personligen har jag nu två barn, jobbar 100% och fyller 26 år nästa år vilket gör att det krävs mycket jobb och disciplin utanför planen för att orka med att prestera på denna nivå. Samtidigt känner jag att jag vill utvecklas än mer och ta ett till kliv i karriären. Jag har spelat en säsong i divison 1 tidigare och vill minst komma till den nivån igen!

Vi är mycket glada över att ha Christoffer Lindberg kvar i klubben!

Skribent: Mathias Berglund