Hoppa till sidans innehåll

Dahlström lämnar HuFF för proffskontrakt i GIF Sundsvall

12 JUN 2020 12:01
Idag blev det klart att Niklas Dahlström lämnar HuFF för att ägna sig åt fotboll på heltid.
  • Skapad: 12 JUN 2020 12:01

Niklas har under året tränat sporadiskt med GIF Sundsvall, för att möjligen skriva kontrakt från 2021. Dahlström har sett otroligt bra ut på träningarna och nu när ett nytt transferfönster öppnas vill GIF Sundsvall göra klart med Dahlström direkt.

- Det är såklart en otroligt duktig fotbollsspelare och en stor personlighet vi tappar, men vi ska samtidigt vara stolta och glada, säger Klubbchefen Magnus Lampert och fortsätter. Dahlström har gjort HELA resan från Strands barn och ungdomsfotboll till HuFF’s seniorlag och nu vidare till GIF Sundsvall för att spela fotboll på heltid. Dahlström är ytterligare ett bevis på att Hudiksvall som fotbollsstad har alla möjligheter att hjälpa och stötta talanger som vill vidare i Sveriges fotbollstrappa. Vi är otroligt glad för Niklas skull och önskar honom varmt lycka till, avslutar Lampert. 

Dahlström startar inte på söndag, utan får se matchen från sidan av planen. Däremot väntar en spännande tid och förhoppningsvis får vi nu se Dahlström i startelvan i GIF Sundsvall. Det är en tuff konkurrens i laget men Dahlström är redo att göra allt för att vara en av de elva som startar matcherna.

- För oss som känner Niklas kommer det inte som någon överraskning att han nu blir en elitspelare, säger Huvudtränare Benny Dahlin och fortsätter. Det var egentligen bara en tidsfråga. Han förbereder sig lika proffsigt till lagsamlingar oavsett om det är fotbollsträning, fysträning, match eller övriga samlingar med laget. Han har inte slarvat med någon av alla de delar som spelare behöver för att nå eliten, avslutar Benny.

Läs även på GIF's hemsida: http://gifsundsvall.se/gif-sundsvall-kontrakterar-ny-norrlandsk-talang

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info