En säker femetta mot Härnösand

30 AUG 2014 16:38
Vi avgjorde matchen mot Härnösand i första halvlek. 4-0 i paus efter två nickmål av Mathias och Wille. Pelle spädde sedan på med två mål och han nickade även in 5-0 på en hörna i början på andra. Då var matchen i princip över.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi hade pratat om vikten av koncentration i den här matchen då Härnösand är ett lag vi brukar ha svårt mot. Killarna svarade upp rejält och matchen var avgjord efter första halvlek.

1-0 visar vägen för alla, Mehmed slår en bra frispark som Pelle är först på returen och slår in. Är man inte koncentrerad går frisparken i muren eller Pelle tänker att där skulle jag varit. Nu var han där istället och vi fick en kanonstart.

2-0 kommer på hörna då vi utnyttjar vårt övertag i luftspelet, Mathias målskytt. 3-0 är det Brolin som ligger bakom när han vinner bollen i en 1vs1 situation och serverar Pelle i djupled som otroligt vackert lobbar över en målvakt på mellis. Halvleken avslutas med Willes 4-0 även det på en fast situation.

Vårt största problem i första halvlek var att värdera våra lägen bättre, då vi kunde gå framåt i princip varje anfall.

Andra halvlek börjar med att Pelle sätter sitt tredje för dagen återigen en hörna signerad Mehmed som hade bra servar och fyra ass idag. När vi gjorde 5-0 kunde/orkade vi inte hålla koncentrationen resten av matchen.

Härnösand gör 5-1 på en fin hörna. Resten av matchen var dålig och slarvig från vår sida men det får man ha överseende med ibland. Framförallt med sjätte rak a 3-poängaren inspelad. Nu blir nästa resa till Piteå.

Startelva: Niclas, Mathias, Thomas, Wille, Roos, Siksten, Ludde, Lucas, Mehmed, Pelle, Brolin.

Ersättare: Dan, Joel s, Petter (75), Joel H, Douglas (55), Elias, Jesper (70).

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...