Hoppa till sidans innehåll

En tung bortaförlust mot Strömsberg, 0-2

05 JUN 2010 08:50
Vi fick vända åter mot Hudiksvall med en förlust i bagaget.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi startade den första kvarten förtroendingivande med någon halvchans men eftersom matchen gick så tog Strömsberg över spelet. Fredrik Rahm hade en bra tillfälle men hans skott smet tätt utanför stolpen.

Vårt försvarsspel var inte bra och långt ifrån det vi presterade i förra matchen mor Enköping. Jobbar man inte tillsammans är det svårt att spela fotboll.

Våra spelare var ofta för långt ifrån motspelarna och när vi vann bollduellen var det alldeles för dålig rörelse för att odla ett bra anfallsspel. Det kändes som om vi inte var beredda att lägga ner det arbete som fordrades för att lugga Strömsberg på poäng. Och det är absolut inte försvarsbart.

I den 28:e minuten tog Strömsberg ledningen på ett inlägg från hörnflaggan som Niklas plockade ner men tyvärr stutsade den sedan innanför mållinjen. Det var en kalldusch. Efter det tappade vi spelet helt men eftersom det var bara 0-1 i paus kändes det som om vi hade stora möjligheter att vända matchen i 2:a.

Men.........i den 48:e minuten kom 0-2 efter en passning bakom vår backlinje och deras ytterforward satte bollen distinkt i nätet.

Tyvärr reste vi oss inte efter målet och resten av halvleken var Strömsbergs vilket 9-0 i hörnor i 2:a halvlek vittnade om........

Vi skapade inte en riktig het målchans utan närmast var ett skott från Kalle Andersson  tätt utanför krysset. 

 

Nej, det måste till en skärpning till nästa match.......vi vet att vi kan mycket bättre men då måste vi få ihop laget igen..........

 

Startelvan:

Niklas Larsson-Niklas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Johan Danhard- Fredrik Rahm, Thomas Sundberg, Erik Hellström, Kalle Andersson-Pelle Lööf, Joel Stillmark.

Avbytare: Mikael Svensk, Jocke Svensk, Johan Brolin och Tobias Björk.

Byten:

62:e minuten: Mikael Svensk in, Thomas Sundberg ut.

70:e minuten: Johan Brolin in, Erik Hellström ut.

70:e minuten: Joakim Svensk in, Pelle Lööf ut.

Hörnor:

Strömsberg 12, ABK 5.

Varningar:

Johan Brolin.

 

 

 

Skribent: Härje Lindgren


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info