Hoppa till sidans innehåll

Förlust borta mot Kramfors Alliansen

14 APR 2018 19:35
Förlust med 1-0 borta mot Kramfors-Alliansen.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi åkte till Kramfors för den andra seriematchen för säsongen i hopp om att bärga den första segern. Kramfors bjöd på ett soligt vårväder och en stor publik. Men vi kom inte ut bra till matchen och hemmalaget fick en smakstart när man utnyttjade en retur på en frispark redan efter fem minuter. Även om vi skapade en del bra chanser, bland annat hade Patrik Ruzicka två fina lägen att nicka in en kvittering efter inlägg av Jonas Karlsson, så var det Kramfors som kontrollerade det mesta av spelet. 
- Det känns som att vi går ut till match med en härlig känsla, men vi får inte riktigt till det. Vi har några chanser att kvittera men vi kommer inte helt upp i den intensiteten vi önskar med löpningar och passningstempo, säger tränare Mikael Bengtsson.

I andra halvlek börjar vi bra och pressar Kramfors ganska ordentligt. Vi skapar några farliga chanser men lyckas inte utnyttja dem. 
- Vi pratar i halvlek om att vi ska gå ut och vända på det här. Vi börjar också halvleken bra och får tryck på dem och skapar absolut chanser för att både kvittera och vinna matchen. Givetvis är inte inledningen den vi önskat men resan är lång och nu är det fokus på nästa match som gäller, avslutar "Micke".

Nästa match är hemma mot Gottne IF lördag 21 april kl 16.00

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info