Hoppa till sidans innehåll

Förlust i premiären, 0-2

22 APR 2013 08:17
Det blev en förlust i premiären mot Strömsberg borta med 2-0 (0-0).
  • Skapad: 22 APR 2013 08:17

Matchen startar och det syns att det är en premiär. Lagen känner sig för och ingen tar riktigt initiativ i matchens inledning.

Vi hade vår plan på hur vi skulle få med oss poängen hem till Hudik och den följde killarna på ett bra sätt. Strömsberg har mer boll än oss och försöker skapa oreda genom långa bollar och mycket rörelse i djupled. Dom skapar några lägen men oftast tar det slut utanför vårt straffområde eller slutar med en resultatlös fast situation. Vi försvarar bra och känns giftiga i omställningslägena vi får, Pelle och Mehmed är båda framme i farliga avslutslägen. Brolin avslutar dagens finaste anfall i mål men det är tyvärr vinkat för offside.

 

Andra halvlek startar med lite oorganiserat spel från bägge håll, bollen byter ägare lite för ofta. Efter ett tag hittar vi tillbaka och försvarar oss bra men vi känns inte riktigt lika farliga framåt. Det farligaste som händer är ett distansskott från Strömsberg.

Sedan i min 75 kommer situationen som avgör matchen, Ante får sitt andra gula kort och på den efterföljande frisparken slår Strömsberg in 1-0 på en retur. Vi går direkt ner på en 3 back och satsar framåt men Strömsberg straffar oss på en omställning och sätter 2-0. Sedan händer inte så mycket mer, vi skapar inget tryck och kan inte hota deras tvåmålsledning. Sammanfattningsvis en ok premiär och bortamatch i 75 min.

 

Startelvan: Niclas, Philip, Chippen, Jesper, Ante, Brolin, Sigge, Ludde, Roos, Mehmed, Pelle.

Ersättare: Wille (75), Rahm, Petter (80), Jonte (85), Fajko, Gustaf. 

Skribent: Henrik

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info