Hoppa till sidans innehåll

Förlust med 1-2 mot GUSK

29 AUG 2010 20:15
Tyvärr kunde vi inte vinna den viktiga matchen mot GUSK.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

För att vinna matcher behöver man ha rätt inställning och jobba hårt tillsammans. I den hittills viktigaste matchen i höst började vi tafatt och ju längre matchen led desto mindre kändes det som vi jobbade tillsammans.

Då vinner man inga matcher. GUSK var i ännu större poängbehov än oss och det märktes på deras inställning till matchen och jobb i densamma.

De hade 5 hörnor under de första 6 minutrarna och de fick fast oss på vår planhalva.

Vi fick några halvchanser efter inlägg från Kalle Andersson men i den 15:e minuten tappade vi bollen mitt på vår planhalva, bollen spelades ut på högerkanten där guskspelaren sprang ifrån vårt försvar och från kortlinjen spelade bakåt där en av deras spelare sköt in bollen i nätet från nära håll.

Halvleken fortsatte med spel mest på mittplanen och några försök till avslut från båda lagen. Vi var lite för omständiga i vår speluppbyggnad och GUSK kunde enkelt flytta i försvarspositionerna. Djupledspelet var inte bra...

...men bara 0-1 i en halvlek som vi inte riktigt var med i.. det kändes verkligen att vi skulle kunna vända matchen i andra....

...och i den 53:e minuten fick vi en straff efter att en guskspelare slagit bort bollen med handen...

....Niclas Lindh slog säkert in den och ställningen var 1-1.

Tyvärr gick det bara 6 minuter innan vi var för passiv i vårt försvarsspel och deras bäste och planens bäste spelare, Kim Skoglund, fick driva in i straffområdet och skjuta 1-2 i bortre hörnet.

Resten av halvleken försökte vi på olika sätt göra både förändringar i laget och "jobba" på spelarna men utan resultat. Vi skapade ingen riktigt het chans utan det var mest ställningskrig . GUSK fick några chanser efter omställningar som blev till efter att vi flyttat upp mycket folk. Niklas fick då göra några vassa räddningar..

..och matchen slutade 1-2.

...Vi måste komma tillbaka till vårens spel med det snaraste för att ta poäng vilket bl.a innebär att vi måste jobba mycket hårdare tillsammans. 

...Den chansen kommer om en vecka när vi möter Sandviken borta..   

... och den ska vi ta!

Laget: 

Niklas Larsson-Niclas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Joel Hallberg-Kalle Andersson, Jesper Karlsson, Erik Hellström, Johan Brolin, Joel Stillmark, Pelle Lööf.

Avbytare: Petter Andersson, Lars Andersson, Fredrik Sundfors och Christian Brolin.

Hörnor:

ABK 3, GUSK 10.

Byten:

80:e minuten Lars Andersson in, Jesper Karlsson ut.

Varningar:

Niclas Lindh 

Skribent: Härje Lindgren


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info