Förlust mot Östersunds FK, 0-3

01 JUN 2011 07:34
Vi fick inga poäng med oss från Östersund. Matchen spelades inför storpublik, 1392 st.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

V inledde matchen mycket bra och första tio minuterna skapade vi några bra målchanser. Men sedan började Östersund äta sig in i matchen och hemmalaget tog också ledningen i den 19:e minuten då Brian Wake kunde styra ett inspel från kanten i mål bakom Richard Richardsson.

Efter dryga halvtimmen hade vi en bra kvitteringschans, men Joel Hallbergs hörnnick gick strax utanför, och i stället kunde Östersund öka till 2–0 då Brian Wake fick en tå på Steve Burtons inlägg.

De nästan 1400 åskådarna på Jämtkraft Arena fick anledning att jubla ytterligare en gång över Brian Wakes målfarlighet då engelsmannen gjorde sitt tredje mål för kvällen i den 63:e minuten.

– Vi gör en skaplig match, men Östersund var bättre, sa Pelle Lindberg.

Det är bara och gratulera och komma igen i nästa match mot Sollefteå.

Startelvan:

Richard Richardsson-Niclas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Johan Danhard-Johan Brolin, Fredrik Broman, Siksten Kasimir, Joel Hallberg-Pelle Lööf, Joel Stillmark.

Ersättare:

Mattias Svärd, Thomas Sundberg, Christian Brolin, Simon Wilhelmsson, Petter Andersson och Ante Persson.

Byten:

71:a min Christian Brolin in, Joel Hallberg ut.

78:e min Simon Wilhelmsson in, Johan Brolin ut.

82:a min Thomas Sundberg in, Pelle Lööf ut.

Skribent: Härje Lindgren

E-post: kansli@hudiksvallsff...