Förlust mot Skellefteå FF med 4-0

27 JUN 2015 19:57
Förlust mot Skellefteå med 4-0 (1-0) i sista matchen innan uppehållet.
Det är inget snack som saken idag. Skellefteå är det bättre laget och vi är inte nära poäng.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

De spelar väldigt fin fotboll med mycket rörelse och kvalité i sitt passningsspel. Spelar de så här kommer fler lag åka tomhänt härifrån.

Visst kan vi göra annorlunda på några av målen men det blir löjligt att försöka snacka bort något.

Vi kan dock konstatera att bollen verkligen inte ville gå in för oss. Chippen har en dundernick som räddas på mållinjen vid ställning 1-0. Kion har en volley som nickas bort på mållinjen vid 2-0. Sedan har vi en situation där Chippen skjuter underkant ribba från ett par meter och Mathias sätter returen i stolpen från en meter. Stridh får tillslut in bollen efter att deras mv gjort en fantomräddning på Lindhs närskott. Tyvärr så är han offside och det vinkas bort.

Resultat kan alltid diskuteras men att det var en rättvis segrare i dagens match är inget snack.

Startelva: Niclas, Wille, Lindh, Chippen, Mathias, Ludde, Petter, Lucas, Lalle, Putte, Pelle.

Ersättare: Tim, Kion (60), Stridh (75), F Broman, Jeppe.

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...