Första bortasegern bärgad.

31 MAJ 2012 14:13
Det blev en dramatisk tillställning när Huff begav sig till Uppsala, i matchens sista minut kunde Siksten Kasimir ordna tre poäng för Huff efter en volley upp i det första krysset.
  • Skapad: 31 MAJ 2012 14:13

Huff började matchen på ett bra sätt, med ett stort bollinnehav och ett bra presspel vilket innebar att motståndarna bara fick ägna sig åt försvarsspel. Efter en kvart hade Huff ett strålande tillfälle att ta ledningen efter att en missriktad hemåtnick räddats på mållinjen av motståndarna, och returen hamnat hos Pelle Lööf. Skottet styrde på en försvarare men hemmalagets målvakt stod för en bra parad. Den första halvleken var annars befriad från bra chanser, och efter 25 minuters Huff-dominans jämnades spelet ut. I den andra halvleken var Gamla Upsala det bättre laget, men ska sanningen fram så skapade de bara två riktigt riktigt bra chanser. Huff bjöd tillbaka med en dålig hemåtnick som resulterade i ett friläge som brändes, och hemmalaget tilldömdes en straffspark efter en hörna. Rickard Rickardsson stod för en strålande räddning på straffen, och de sista tio minuterna jämnades spelet ut. Huff skapade en dubbelchans efter hörna, där bollen än en gång räddades på mållinjen. I den sista minuten fick Huff ett inläggsläge, Siksten Kasimir kom farande mot första ytan och tryckte upp bollen i det första krysset. Målet innebar tre efterlängtade poäng.

Skribent: Andreas Brännström