Första förlusten kom mot Boden, 1-0

14 JUN 2015 17:25
Förlust i svåra bortamatchen mot Boden 1-0 (0-0). Boden avgjorde på en frisparksretur i den 82:a minuten. Vi gjorde, trots förlusten, en bra insats men det räckte inte den här gången.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

I första halvlek är vi det bättre laget. Vi skapar fina lägen Putte har ett avslut efter omställning som spelas bort på mållinjen. Lucas har ett skott i stolpen, Cihan har ett friläge i högerinnerposition och får inte till avslutet med fel fot, Ludde har ett skott som smiter utanför. Vi har ett fantastisk anfall där bollen går på ett snöre från kant till kant och avslutas med att Putte får fritt nickläge i målområdet efter inspel från Siksten. Tyvärr fick han för bra träff som det brukar heta och nicken gick rakt på deras keeper. Boden har ett farligt nickavslut som tar på någon men Niclas räddar.

I andra halvlek tappar vi initiativet och Boden är bättre än oss. De har ett avslut utifrån som går utanför, en boll som ligger stilla i vår box under några sekunder och avslutet styrs till hörna.

När matchen tappar lite fart och det känns som om det ska sluta oavgjort kommer några olyckliga minuter. Victor skadar sitt knä och Ante kommer in. Boden får en frispark, från 35m får han drömträff, bollen går i ribban och ut på Niclas rygg och en bodenspelare slår in returen. Sedan går en baksida på Ante och då vi gjort alla byten får vi avsluta matchen och jaga kvittering med en man kort.

Vi skapar en riktigt vass chans och det är Sigge som skjuter men skottet blockeras på mållinjen och går till hörna.

Vi hade en varsin halvlek och ert oavgjort resultat hade känts rättvist. Men marginalerna var inte på vår sida den här gången och sånt brukar jämna ut sig på en lång säsong. Nu siktar vi redan på Ånge nästa helg.

Men först en inte jätteskön bussresa hem.

Startelva: Niclas, Sigge, Mathias, Chipp, Roos, Lucas, Ludde, Putte, Johan, Pelle, Cihan.

Ersättare: Tim, Ante 70, Kion, Petter 75, Lalle 60, Stridh

Skribent: Henrik