Hoppa till sidans innehåll

Fri entré & chans till VM-kval om du ser HuFF 11 maj

03 MAJ 2013 15:25
Fri entré & chans att vinna biljetter till VM-kval i Friends Arena om du visar upp "Sparbankskort" 11 maj då HuFF möte Bodens BK. Sparbanken Arena kl. 15. Matchvärd är Hälsinglands Sparbank!
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Hälsinglands Sparbank - en matchvärd som gör skillnad!

Lördag 11 maj klockan 15.00 möte HuFF Bodens BK på Sparbanken Arena. Med tanke på arenans namn passar det extra bra att just Hälsinglands Sparbank är matchvärd. 

De bjuder på entrén om du visar upp någon form av "Sparbankskort". Dessutom har de bra erbjudanden som både nya och befintliga kunder kan ta del av. Sist men inte minst får du en lott i entrén och banken lottar i halvlek ut två biljetter till Friends Arena där Sverige möter Färöarna i VM-kval.

 

Det är riktigt bra kategori 1 biljetter (värde 600 kr/st) som lottas ut. Vinnaren står för ev. vinstskatt samt resa och ev. uppehälle själv.

 

Du har alltså inget att förlora men mycket att vinna förutom bra fotboll - kom och se HuFF på Sparbanken Arena 11 maj! Exakt en månad senare kan det vara du som är på Friends Arena eftersom VM-kvalmatchen mot Färöarna går just 11 juni.

Välkommen!

 

PS. Från HuFF vill vi även passa på att påminna om att Hälsinglands Sparbank verkligen gör skillnad. De har stöttat satsningen på HuFF och därmed fotbollen i kommunen redan från visionsstadiet. Tack!

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info