Hoppa till sidans innehåll

Helsinge Elhandel räddar utbildningsprojekt

30 AUG 2012 09:12
Eljätte gav HuFF nobben - då går Helsinge Elhandel in och stärker positionen ytterligare - räddar breddsatsningar på fotboll i Hudiksvall och norra Hälsingland. Tack Helsinge Elhandel!
  • Skapad: 30 AUG 2012 09:12

Helsinge Elhandel stärker positionen ytterligare och räddar breddsatsningar på fotboll i Hudiksvall och norra Hälsingland.


Hudiksvalls Förenade Fotbolls omfattande och unika breddsatsningar räddas av Helsinge Elhandel som går in med 100 000 Kr under tre år. "Eljätten vi först hade kontakt med gav oss nobben trots att de verkligen skulle behöva bättra på sitt rykte/varumärke i våra trakter. Tack vare den lokala aktören Helsinge Elhandel kan vi nu köra på med satsningarna" säger Peter Åhs i HuFF marknadskommitté.

"I linje med HuFFs vision och mission vill vi få fler att börja spela fotboll och som ett led i det arbetet har vi startat upp ett flertal breddprojekt som vi samordnar, projektleder och försöker finansiera för att bjuda alla andra föreningar på i vårt område", säger ordförande Olle Skoglund. "Sedan tidigare har Hudiksvalls kommun och några andra partners gått in i satsningen men för att få ihop det enligt plan var vi beroende av fler partners och Helsinge Elhandel blir 2012 års största, nya breddpartner", fortsätter Olle.

"-Vi vill skapa en framtidstro för barn och ungdomar att utvecklas i regionen. Detta är ett steg i rätt riktning", säger Jan Delin, VD för AB Helsinge Elhandel.

Försäljningschef, Malin Eriksson, inflikar "-Vi kommer att jobba för en lokal profil och vi vill att du alltid skall känna dig välkommen till oss, det ska vara en av flera skillnader jämfört med eljättarna".

 

Läs artikeln och se bilder från utbildningstillfället 26 aug på helahälsingland här:

http://helahalsingland.se/minsida/1.2873876/1.2879858/1.5045706-helsinge-elhandel-raddar-satsning-pa-utbildningsprojekt

 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info