Hudiksvalls FF:s Utbildningsprojekt 22 september

17 SEP 2012 11:24
Lördagen den 22 september är nästa tillfälle i Hudiksvalls FF:s Utbildningsprojekt.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Spelet är den mest funktionella delen av fotbollsträningen. I spelträning prövas

spelarens tekniska utförande och taktiska förståelse i varje unik situation. Under

detta pass görs en genomgång av olika möjligheter och metoder för

spelträning samt kopplingen mellan träning och spelidé.

• Träning av anfallsspel i spelform

• Instruktioner för individuell och kollektiv taktik

• Träning av taktisk förståelse och beslutsfattande på planen

Spelarutbildning

Plats: Konstgräset Sparbanken Arena

00:or och 01:or kl. 14.00-15.30

02:or och 03:or kl. 16.00-17.30

99:or och 04:or i samma lag som någon av ovanstående årskullar får vara med!

Träningstid: 1,5 tim

Svenska Fotbollsakademin planerar att komma upp med 7 st ledare återigen för att kunna göra riktigt bra träningar

för våra spelare.

Anmälan senast onsdagen den 19 september  mail till:

This is a mailto link av kontaktperson, tränare eller ledare i föreningen.

Detta är sista spelarutbildningen i år, sista ledarutbildningen blir tisdagen den 16 oktober kl. 18-21 i Dellbohallen i Delsbo,(alltså ändrat från 20 okt) , Ytterligare inbjudan kommer.

Vi ses väl på Glysis!

Olle Skoglund

Ordförande Hudiksvalls FF

Direkttelefon 070-3240611

Om SvFA

Svenska Fotbollsakademin (SvFA) är ett utbildningsföretag inriktat på fotboll. Vi erbjuder individuell spelarutbildning och ledarutbildning i syfte att utveckla svensk fotboll.

Vår vision är att skapa optimala utvecklingsmiljöer inom ramen för våra tre områden: spelarutbildning, ledarutbildning och skola.

Vårt utbildningskoncept bygger på ett tvärvetenskapligt och holistiskt perspektiv där individens utveckling sätts i fokus. Vi samarbetar med grund- och gymnasieskolor, föreningar, enskilda spelare och internationella akademier och klubbar.

Vi har cirka 50 instruktörer över hela Sverige med olika kompetens, bl.a. inom våra fotbollsmoment, fysträning, målvaksträning, mat och livsstil och coaching och kommunikation.

Svenska Fotbollsakademin erbjuder individuell spelarutbildning och ledarutbildning i syfte att utveckla svensk fotboll.

Skribent: Härje Lindgren