Hoppa till sidans innehåll

HuFF-galan 2016, 18 nov

27 OKT 2016 09:52
​En kväll om passion med Johan Mjällby, Bosse Pettersson, Niklas Holmgren och en hemlig gäst! Fredag 18 nov körs gala nr 6 för sponsorer, medlemmar, företag och privatpersoner. Stötta satsningen på fotboll du också - gå på galan!
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

HuFF-galan 2016 

En kväll om passion med Johan Mjällby, Bosse Pettersson, Niklas Holmgren och en hemlig gäst!

Fredag 18 november arrangerar HuFF den 6:e galakvällen för sponsorer, medlemmar, företag och privatpersoner.

Tidigare års succéer då Pär Johansson lekt "Skavlan" med bland annat Pamela Andersson, Hasse Backe, Amelia Adamo, Tomas Brolin, Agneta Sjödin, Anders Limpar och Lars Lagerbäck med flera, följs nu upp med nya gästerna Johan Mjällby, Bosse Petterson och Niklas Holmgren!

Johan "Kung" Mjällby är extra kul att välkomna eftersom han har en historik i vår samarbetsklubb Celtic FC utöver åren i landslaget och AIK.

Bosse Petterson har deltagit på samtliga nivåer i den svenska seriefotbollen - både som spelare och tränare. Han är Expertkommentator på VIASAT sedan 2004 och grundare av Vi Lirare - en god kraft för Svensk fotboll som han kommer att berätta mer om.

Niklas Holmgren har över 20 års erfarenhet som reporter, programledare och kommentator. Han har kommenterat Premier League sedan ligans födelse säsongen 92/93. Allsvenskan och Champions League är andra exempel.

Hemlig gäst! Om allt faller på plats (vilket det ju brukar göra på HuFF-galan) får vi även välkomna en hemlig gäst. En f.d. förbundskapten i herrfotboll.

Gästerna kommer att dela med sig av sina erfarenheter och bjuda på såväl spännande som lärorika episoder ur sina liv. En blandning av humor och allvar blir till en minnesvärd kväll.

Temat för kvällen är passion i olika former, oavsett om det handlar om jobb, fotboll, sport, ledarskap eller livet i stort. 

Det blir även premiär av en ny HuFF-låt som framförs av Pär Engman och Örjan Gill! Texten är skriven av Robert Djeerf från Stå Upp För HuFF.

Syftet med galan är också att samla in viktiga pengar till alla satsningar och projekt som vi driver för fotbollens bästa i Hudiksvall. Utbildning och satsningar på bredd och talang inte minst. Det blir också lite prisutdelningar från Stå Upp För HuFF och lagledningen.

Scenen och auktionen av någon möbel från scenen sponsras av Mio Hudiksvall

Biljettköp/bokning:

Medlemmar/privatpersoner: 495 kr/st via HuFF kansli 0650-153 35 This is a mailto link 

Betalning via bankgiro 440-4844 eller Swish 123 378 5896

Företag faktureras: 495-995 kr/st (priset styrs av hur mycket ni vill stötta satsningen på fotboll med, bredd, talang, elit) Företag ringer: 070-551 07 36

Först till kvarn gäller – utsålt fem år i rad och begränsat antal bra platser. Se till att boka i tid!

Vad får man om man går på HuFF-galan?

Skribent: Peter Åhs
Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info