Hoppa till sidans innehåll

HuFF-galan, lördag 18 nov 2017

01 NOV 2017 13:40
HuFF-galan har i sex (utsålda) år handlat om passion och ledarskap. Därför känns Daniel Kindberg som en riktig drömgäst. Inte minst mot bakgrund av hans passionerade visions- och värdegrundsarbete, som tillsammans med hans modiga ledarskap...
  • Skapad: 01 NOV 2017 13:40

HuFF-galan har i sex (utsålda) år handlat om passion och ledarskap. Därför känns Daniel Kindberg som en riktig drömgäst. Inte minst mot bakgrund av hans passionerade visions- och värdegrundsarbete, som tillsammans med hans modiga ledarskap, lagt grunden för den pågående sagan om ÖFK ute i Europa. Missa inte detta! Lördag 18 november, Kulturhuset, klockan 19.00. Det blir som vanligt middag och tid för att umgås och ha kul!

 HuFF-galan 2017

En kväll om passion med ÖFK-ordförande Daniel Kindberg, svensk fotbolls hetaste och mest passionerade ordförande!

Lördag 18 november arrangerar HuFF den 7:e galakvällen för sponsorer, medlemmar, spelare, ledare, företag och privatpersoner.

Platsen är Kulturhuset och vi kör igång kl. 19.00.

Tidigare års succéer då Pär Johansson lekt "Skavlan" med bland annat Pamela Andersson, Hasse Backe, Amelia Adamo, Tomas Brolin, Agneta Sjödin, Anders Limpar, Lars Lagerbäck, Johan Mjällby, Niklas Holmgren med flera, följs nu upp med årets drömgäst Daniel Kindberg, ordförande i Östersunds FK.

Daniel Kindberg och ÖFK är verkligen heta i både Sverige och Europa nu. Du kanske själv såg Olof Lundhs intervju med Daniel nyligen? Det han och ÖFK gjort och gör är en pågående saga som uppmärksammats över stora delar av världen, t o m av CNN.

Du kommer att få höra mer om den spännande historien som inleddes 2010 i div. 2. ÖFK mötte HuFF i seriefinal 2011 och är idag ute i Europa. Hur gick det till? Daniel kommer att berätta om allt, från värvningen av succétränare Graham Potter till spelet ute i Europa idag. Det blir intressanta samtal om visionsarbete, ledarskap, mod, värderingsarbete, kulturprojekt, pengar, spelare och passion för fotboll. Vi är övertygade om att det blir en spännande kväll med intressanta och lärorika samtal. Vi tror att många ledare inom såväl företagande som idrott kan hämta en hel del inspiration från Daniel och ÖFK.

Temat för kvällen är som vanligt passion i olika former, oavsett om det handlar om jobb, fotboll, sport, ledarskap eller livet i stort.

Syftet med galan är också att samla in viktiga pengar till alla satsningar och projekt som vi driver för fotbollens bästa i Hudiksvall. Utbildning och satsningar på bredd och talang inte minst. Det blir också lite prisutdelningar från Stå Upp För HuFF och lagledningen.

Scenen och auktionen av någon möbel från scenen sponsras av Mio Hudiksvall

Biljettköp/bokning:

Medlemmar/privatpersoner: 495 kr/st via HuFF kansli 0650-153 35 eller This is a mailto link

Betalning via bankgiro 440-4844 eller Swish 123 378 5896

Företag faktureras: 495-995 kr/st (priset styrs av hur mycket ni vill stötta satsningen på fotboll med, bredd, talang, elit) Företag ringer: 070-551 07 36

Först till kvarn gäller – utsålt alla sex tidigare år och begränsat antal bra platser. Se till att boka i tid!

Vad får man om man går på HuFF-galan?

  • Underhållning och inspiration av Pär och drömgästen Daniel Kindberg
  • Trerätters middag (ev. alkoholhaltig dryck ingår ej)
  • Träffa folk/umgås och ha kul, vi brukar avsluta med lite mingel och disco
  • Stötta HuFF och satsningar på fotbollen i kommun, utbildningar och projekt för bredd och talang och andra bra saker för fotbollen i vår kommun.

Epost: Adressen Gömd

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info