Hoppa till sidans innehåll

HuFF-gala nr 5! Fredag 13 november på Radjos med närodlade passionerade hemliga gäster!

29 OKT 2015 14:37
Fredag 13 nov är det dags för 5:e HuFF-galan! För spelare, ledare, fans, sponsorer, medlemmar, företag och privatpersoner. I år blir det extra fokus på hemliga gäster med lokal förankring. Meriter: SM-Guld, flera proffsklubbar m.m.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

En kväll om närodlad passion med Pär Johansson och hemliga gäster med lokal anknytning

Fredag 13 november arrangerar HuFF för femte året i rad en gala för spelare, ledare, fans, sponsorer, medlemmar, företag och privatpersoner. Pär Johansson agerar "Skavlan" med gästerna. Galan har varit utsåld varje år och bland tidigare års gäster finns t ex. Amelia Adamo, Lars Lagerbäck, Patrik Sjöberg, Tomas Brolin, Agneta Sjödin, Anders Limpar, Hasse Backe och Pamela Andersson.

Hela idén med HuFF handlar om att satsa på närodlad fotboll. Att ge lokala knattar, ungdomar, talanger, spelare, ledare en chans att utvecklas och bli så bra som möjligt på hemorten. De ska inte behöva flytta för att kunna satsa på fotboll om de utvecklas till lovande talanger. Vår HuFF-Akademi är kanske det mest konkreta exemplet på detta. Att vårt gemensamma representationslag till 80 % består av lokalt odlade spelare är också ett bevis på att det går. Vi skiljer oss på det sättet mot många andra lag i samma serie.

I år blir det därför extra fokus på hemliga gäster med lokal förankring. Vi vill visa exempel på att det verkligen går att lyckas om man kommer från Hälsingland. Tomas Brolin visade det på 90-talet och han har vi haft som gäst på galan. Nu kommer andra exempel att dyka upp på årets gala. Det blir en mix av nu aktiva och tidigare spelare och ledare.

Temat är fortsatt passion i olika former, oavsett om det handlar om jobb, fotboll, sport, ledarskap eller livet i stort. Gästerna kommer under kvällen att dela med sig av sina erfarenheter och bjuda på såväl spännande som lärorika episoder ur sina liv. Det blir en blandning av humor och allvar.

Vi vill ge sponsorer och medlemmar en inspirerande, trevlig och minnesvärd kväll men syftet med galan är också att samla in pengar för att fortsätta utveckla fotbollen i kommunen, både bredd och elit. Därför är priset för företag satt mellan 300-995 kr/st beroende på hur mycket man vill stötta satsningarna på fotbollen och via biljettpriset sponsra lite extra. 

Om gästerna:

Alla har en lokal anknytning men de är hemliga. Vi kan avslöja att en av gästerna vunnit Svenska Cupen och spelat över 120 Allsvenska matcher för en känd klubb. En annan av gästerna har spelat i landslaget, vunnit SM-guld, blivit dubbelt prisad på fotbollsgalan och spelat i flera proffsklubbar ute i Europa - men mer än så berättar vi inte än.

 

Pär Johansson

HuFF-galans egen "Skavlan" och mannen som med stor passion tagit Glada Hudik-teatern till oanade höjder och platser. Pär har på ett makalöst bra sätt fått våra galagäster att trivas och bjuda på sig själva och vi är tacksamma för att Pär ställer upp helt ideellt för HuFF och fotbollen. Tack Pär!

Först till kvarn - galan har varit utsåld fyra år i rad!


Mer information och biljettköp:

Medlemmar/privatpersoner: 300 kr/st bokas via HuFF kansli på telefon 0650-153 35 eller maila till This is a mailto link

Du bokar antal biljetter och betalar in på bankgiro 440-4844 och märker med ditt namn + gala. Biljetterna kan hämtas upp på kansliet på Drottninggatan 21 E alternativt postas hem till dig.

Företag: 300-995 kr/st valfritt pris, bokas via Peter Åhs, 070-551 07 36 (Företag faktureras)

Galan är på Radjos från kl. 19.00 och följande ingår i biljettpriset:

- Underhållning & inspiration från Pär med gäster

- Trerättersmiddag (ev. alkoholhaltig dryck ingår inte)

- Träffa folk, umgås och ha kul!

- Stöttning av HuFF och satsningarna på fotbollen i hela kommunen 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info