HuFF-samarbetet nu mer än dubbelt så stort!

14 MAR 2012 14:38
I och med att nu även Bjuråker, Enånger, Forsa, Vismarå och Iggesund gått med i samarbetet har samarbetet utökats till minst 9 föreningar mot tidigare 4 - Strand, Hög, Näsviken (och ombildade ABK).
  • Skapad: 14 MAR 2012 14:38

HuFF växer 2012

Nu inleds arbetet med att trycka upp de tillkommande klubbmärkena på HuFF-tröjorna samt uppdatera HuFFs övriga grafiska profil i matchannonser, hemsida etc. Du kommer snart se ett större HuFF;-)

Följ oss på Twitter om du vill hänga med närmare...sök på @HudiksvallsFF eller gå vidare via länken: https://twitter.com/#!/hudiksvallsff