Hoppa till sidans innehåll

HuFF gör klart med Oscar Wallin från GIF Sundsvall

26 JAN 2021 19:36
Oscar Wallin från GIF Sundsvalls akademilag är klar för HuFF. Kontraktslängd 2 år. Oscar är en mittback med hög spelförståelse, passningssäker, stark i luften och en stor mognad trots 19 års ålder.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2021 19:36

Därutöver är han av den karaktär som vi söker till HuFF. En ambitiös och målmedveten spelare som gör avstamp i sin seniorkarriär hos HuFF. Moderklubben är Essviks AIF men har de senaste tre åren tillhört GIF Sundsvalls akademi. Tack till Essvik och GIF Sundsvall för den utbildningsbakgrund man givit Oscar hittills.  

Oscar Wallin har verkligen imponerat stort i träning, menar tränaren Benny Dahlin. 

- Förutom att vara en klok och trevlig människa så har Oscar visat prov på ett beslutsfattande och en positionering i försvarsspelet som gör att jag förstår att han varit på tal för en plats i GIF Sundsvalls A-lag. Lägg därtill en uppspelfot med kvalité och att han har en fysik som jag gärna ser hos en mittback med sin längd och styrka. En resa som blir intressant att följa, säger Benny Dahlin. 

Resan har redan börjat. HuFF har tränat stora delar av januari och de spelar sin första träningsmatch den 13:e februari. Då har ni chansen att se HuFF spela mot Sandviken borta.

Fler nyförvärv är på ingång, så håll utkik på hemsidan och sociala medier för mer information.

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info