Hoppa till sidans innehåll

HuFF överens med ytterligare tränare

02 JAN 2012 11:38
Andreas Brännström är klar som tränare för HuFF i 3 år. Den fd. IK Sirus tränaren ansluter till HuFF's ledarstab redan till träningsstarten den 4 jan. Andreas har gått SvFF utbildning UEFA Pro Licence med Sören Ericson så tränar-duon är välbekanta med varandra.

  • Skapad: 02 JAN 2012 11:38

HuFF överens med ytterligare tränare

Andreas Brännström är nu klar som tränare för Hudiksvalls FF i 3 år. Den före detta IK Sirus tränaren ansluter till HuFF's ledarstab redan till träningsstarten den 4 januari.  Andreas har gått SvFF utbildning UEFA Pro Licence under senaste året tillsammans med HuFF tränaren Sören Ericson så tränar-duon är välbekanta med varandra.

Huff’s ordförande Olle Skoglund, om Andreas:

”Vi har fått en tränare med  erfarenhet dels som spelare men även som tränare på elitnivå, han kommer vara en stark kraft i vår vision om utbildning inom HuFF verksamheten med detta tränarteam kommer våra spelare inom HuFF organisationen få de bästa möjliga förutsättningarna för att utvecklas både som lag och individer”.

Huff’s sportansvarig, Fredrik Sundfors, om Andreas:

”Vi får in en kompetent ledare med många års erfarenhet inom elitfotbollen dels som spelare men även som tränare, jag har känt Andreas under många år jag har bl a. spelat med honom. Andreas har lovordats för sitt arbete under de senaste åren i Sirius så när Andreas namn kom upp så blev valet enkelt. Att kunna ha ett sådant tränarteam med Sören och Andreas på plats i Hudiksvall känns som en oerhörd tillgång för vårt unga och utvecklingsbara HuFF lag men även en tillgång för våra samarbetsklubbar och för de projekt vi driver för fotbollens bästa i vårt område."

Tränaren, Andreas Brännström, om HuFF:

”Det känns som en klockren utmaning att få komma till Hudiksvall och träna HuFF tillsammans med Sören Ericson. Jag har varit på besök i "Glada Hudik" ett par gånger de senaste veckorna för träffar med Sportkommitten samt en lång sittning med Sören där jag har fått hela visionen med HuFF förklarat för mig hela konceptet känns unikt och väl genomtänkt. Att få vara en del i detta känns som jag sagt tidigare som en klockren utmaning."

 

Fakta om Andreas:

Ålder: 36 år

Spelarkarriär: IF Brommapojkarna, Enköping, IK Sirius

Tränarkarriär: IK Sirius

 

Skribent: Peter Åhs


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info