HuFFs första nyförvärv klart

04 JAN 2021 16:34
HuFF gör klart med den målfarlige Alvin Brisvåg från Iggesund IK. Alvin kommer senast från en seniorsäsong i division 3 där han denna Corona-säsong gjorde totalt 6 mål på 9 matcher.
  • Skapad: 04 JAN 2021 16:34

HuFF bygger vidare på närodlad fotboll som skapar både långsiktighet och stabilitet i lagbygget. Sedan starten av HuFF har målet varit att ha 80% närodlade spelare, oavsett vilken serie vi spelar i. Detta är något vi har lyckats med och signeringen av Alvin är ytterligare ett led i rätt riktning.

Alvin är en rivig och målfarlig forward som har många kvalitéer HuFF behöver. Löpvillig och explosiv med ett rappt skott. Han har även spelat fem matcher med HuFFs P17 lag i Ligacupen där han har gjorde 7 mål totalt, mycket imponerande.

HuFF skriver tre år med Alvin och ser stor potential i honom.

- Vi ser långsiktigt på Alvin och vi tror att han kommer att utvecklas enormt mycket i vår trupp. Det är spelare som Alvin som är HuFFs framtid och vi tror att han får mycket speltid redan i år. Alvin har höga ambitioner och en hög träningsvilja vilket vi ser mycket positivt på, säger klubbchef Magnus Lampert.

Alvin är otroligt glad över att få chansen att spela med HuFF.

- Det ska bli otroligt kul att få chansen med ett lag i denna kaliber när jag är endast 17 år gammal och jag ska visa alla vad jag går för, säger Alvin Brisvåg.

Alvin kommer från föreningen Iggesunds IK. Iggesund har gjort ett mycket bra arbete med Alvin som har givit honom förtroendet och möjligheten att spela seniorfotboll trots sin unga ålder. Vi vill tacka Iggesund för bra samarbete och även passa på att önska dom lycka till under säsongen 2021.

Sportgruppen jobbar just nu hårt för att säkra truppen inför 2021 och kommer inom kort att presentera fler spelare, både nya och befintliga.

Skribent: Hudiksvalls FF