Hoppa till sidans innehåll

HuFF skriver ett treårigt partneravtal med Gripen

07 JUN 2020 13:11
I torsdags blev det positiva besked i och med att serien drar igång i mitten av juni. I fredags fortsatte det positiva beskeden med att Gripen skriver på ett treårigt partneravtal med fokus på breddaktiviteterna.
  • Skapad: 07 JUN 2020 13:11

Det har varit tuffa tider för många och Hudiksvalls FF är inget undantag. Några partners har dragit sig ur och några har velat vänta på besked om hur framtiden skulle bli. I och med de positiva beskeden om seriespel och förbudet av att inrikesresor hävs, är det nu extra välkommet att HSP Gripen väljer att fortsätta vara en del i Hudiksvalls FFs satsningar.

 
- Det är viktigt att samhället kommer igång igen och för det är idrotten en central del. Idrott engagerar, förenar och ger oss något positivt att se fram emot. Även om faran kring smittspridningen verkar vara långt ifrån över,  och vi får fortsätta förhålla oss till gällande restriktioner med spel utan publik osv. så känns det bra att idrottsrörelsen börjar rulla igång då vi anser alternativet vara sämre. Idrott och rörelse är grundpelare för folkhälsan och det är något vi på Gripen gärna stöttar. HuFF är ett strålande föredöme med sina många breddsatsningar och vi ser det som viktigt av många anledningar att idrotten fortsätter att engagera och uppmuntra till rörelse, säger Tomas Jonsson, VD.

Bredd och elit, elit och bredd. Det är två nivåer av idrott som är beroende av varandra och Hudiksvalls FF’s vision är att fler ska få möjligheten att spela fotboll, oavsett nivå.

- Genom våra breddprojekt och tillsammans med våra samarbetsföreningar, är vi en unik klubb som kan erbjuda allt ifrån spontanfotboll på lov, ”Skill-Days”, Akademier till representationslaget i Hälsingland, säger sportchefen Magnus Lampert och fortsätter. Det är tack vara företag som HSP Gripen som gör det möjligt för oss att bedriva dessa bredd till topp-projekt och vi är extra glada att Gripen skriver på ett treårigt avtal.

Avsaknaden av lokal idrott har varit stor. I mitten av juni öppnas portarna för inrikesresor och därmed möjligheten till att många kan börja idrotta, träna och tävla på riktigt. Så länge alla följer restriktioner om att spela utan publik och stanna hemma om du har eller känner symtom så kommer vi kunna återgå till det ”normala” mycket snabbare.

HSP Gripen kommer göra skillnad och vi är otroligt glada över deras stöd. Vi hoppas och tror att detta ger ringar på vattnet i dessa tuffa tider och att fler företag ansluter som partner till våra breddprojekt.
Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info