Hoppa till sidans innehåll

HuFF Sommarakademi 19-22 juni & SkillDay VIP med SkillTwins 22 juni

03 MAJ 2017 13:34
Vår egna populära sommarakademi körs 19-22 juni. I år ingår även SkillDay VIP med SkillTwins som kommer på besök! Tvillingarna som har 2,1 miljoner prenumeranter på Youtube och som ska på världsturné i sommar stannar först till i Glada Hudik!
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vecka 25, 19-22 juni arrangerar HuFF årets Sommarakademi.

Vi vill ge de unga, som brinner för idrotten fotboll och tycker att fotboll är bland det roligaste som finns, en chans till en riktigt bra och rolig utbildningsvecka. Sommarakademin är för pojkar och flickor födda 02, 03, 04, 05, 06 och 07.
De kommer att tränas av våra bäst utbildade tränare samt några HuFF A-lags spelare. Extra möjlighet till målvaktsträning kommer att finnas. Dessutom avslutas akademin med "SkillDay" tillsammans med SkillTwins.

SkillTwins besök till Hudiksvall blir som julafton (mitt i sommaren) för barn och unga som älskar fotboll. Tvillingarna ska på världsturné i sommar och de har redan innan det 2,1 miljoner prenumeranter på Youtube. Nu får barn och unga i Hudiksvall själva utmana och lära av supertvillingarna som är vana att göra tunnel på fotbollsstjärnor som Xavi, Özil, Herrera, Jordi Alba, Rakitic med flera. De har även fått tummen upp av Neymar och applåder av Pep Guardiola.

(Vill du veta mer om SkillTwins, klicka här!)

Skilltwins logo

Syftet:
- Öka spelarens förståelse för fotbollens grunder
- Utveckla individens tekniker i anfall och försvar och hur de kan användas i ett lag
- Få färdiga lösningar, skapa funktionella situationer där spelaren får arbeta med beslutsfattande och teknik
- Med hjälp av SISU Idrottsutbildarna göra ett värderingsarbete under veckan
- Att ge målvakterna en bra grundutbildning
- Via SkillTwins inspireras, se och lära teknik på ett kul sätt och få uppleva världsklass på nära håll.
- Inse vad brinnande intresse och glädje för något (och mycket träning) kan ge för färdigheter
- Ge barnen en upplevelse och ett minne för livet, de får själva göra samma sak som fotbollsstjärnorna gör med SkillTwins på Youtube. Utmana SkillTwins i s.k. "Pannafotboll" på mindre yta där man spelar med små mål och kan slå ut motståndarna genom att göra tunnel.

Tid: Mån t.o.m. Tors vecka 25 (19 tom 22 juni) kl. 10.00-15.00 varje dag. (men torsdag 22 juni 10-17 i och med SkillDay)

Plats: Sparbanken Arena Konstgräset i Hudiksvall

Ingår: Lunch varje dag inne på cafeterian på ishallen, fotboll och fotbollströja (HuFF/SkillTwins Adidas-tröja). Dessutom får de ta selfie med SkillTwins och får ett signerat idolkort med SkillTwins.

Pris: 1500 kr. (Är barnet Young Vision kund på Hälsinglands Sparbank är priset 1400 kr)

BETALNING: 
Beloppet betalas senast 9 juni till HuFF på bankgiro 440-4844. Ange spelarens namn och grupp (ex. Jacob Johansson P04).

Vi har ett max antal vi kan erbjuda plats, först till kvarn gäller…

För de som går HuFF Sommarakademi ingår VIP Skillday med SkillTwins. D v s de får mer tid tillsammans med SkillTwins. Men det går också att "bara" anmäla sig till SkillDay med SkillTwins 22 juni utan att gå hela Sommarakademin (se annan anmälningssida), dock blir det då en ½ dag med SkillTwins. Ingen heldag VIP som ingår i Sommarakademin.

Ansvarig:Tränare Henrik Åhnstrand, 070-2977815

Frågor till: HuFF kansli 0650-15335, Olle Mörk

Anmälan sker här senast 31 maj (men anmäl asap. eftersom det är viktigt för att hinna med tröjor, bollar etc.)

Ditt barn ska själv ta med: Mobiltelefon (om vill ta selfie), vattenflaska, fotbollsskor, benskydd och lämplig klädsel för dagens väder. (sol, vind, regn?). (Fotboll och fotbollströja delas ut på plats)

I all vår verksamhet gäller följande:
”Barn och ungdomar uppskattar och har behov av en positiv idrottsmiljö där de kan känna sig trygga. En miljö där de inte känner rädsla för att få kritik eller blir negativt bedömda för sina prestationer. Det handlar lika mycket om tränarens förhållningssätt som lagkamraternas.
Inget barn eller ungdom ska behöva bli diskriminerad på grund av prestationsnivå. Alla ska behandlas lika oavsett mognad. I en positiv idrottsmiljö tas hänsyn till barnets och ungdomarnas mognad och behov, till exempel känslan av trygghet. I den miljön får barnen och ungdomarna också möjlighet att utvecklas både idrottsligt och socialt”

Observera att filmning och fotografering kommer att ske i samband med SkillTwins besök 22 juni.


Epost: Adressen Gömd

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info