HuFF vinner med 4-1 mot Anundsjö IF

25 MAJ 2017 17:11
De som tog sig till Sparbanken Arena denna Kristi Himmelsfärds-torsdag fick se Hudiksvalls FF besegra Anundsjö IF med 4-1.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Första halvlek präglas av halvchanser, främst från hemmalagets sida, innan Cihan Sener tröttnar på 0-0-läget och sätter en fin frispark som Haris Camo ordnat strax utanför straffområdet. Målet dröjde ända till den 39:e minuten.
   HuFFs nästa mål lät inte vänta på sig. Fyra minuter efter Seners ledningsmål når ett Andreas Persson-inlägg fram till Johan Brolin som lägger ner bollen till en helt fristående Kion King, vars ända uppgift blir att lägga in bollen i ett öppet mål. 2-0 blir pausresultatet.

Andra halvlek hann knappt starta innan den evigt springande Jonas Karlsson tar sig fram på sin högerkant, tar emot en passning av Cihan Sener dunkar in 3-0 intill Anundsjömålvakten Leo Grozas första stolpe, noterbart att detta var Jonas första mål i division 2 hos oss sedan han skrev på för oss 2015. Matchen fortsätter därefter i samma anda som tidigare. HuFF rullar runt och låter Anundsjö göra det otacksamma jobbet att jaga boll.
   I den 67:e minuten fixar Cihan Sener straff för oss efter att ha blivit nedriven av Leo Groza i bortamålet. Daniel Eliasson steppar upp för att ta 11-meterssparken. Danne sätter den till höger i målet och 4-0 är ett faktum, också hans första mål i HuFF-tröjan.
   I slutet reducerar Anundsjö via Oskar Lindmark, men det blev aldrig någon fara på taket för HuFF som fortsätter att vara urstarka på hemmamattan.

Höjdpunkter från matchen, som sändes av MittMedia, går att se HÄR! (PLUS)

Larsson
Karlsson - Wallin (66) - Ericson - Persson
Camo (76) - Eliasson