Inför lördagens match mot Kungsängen

13 AUG 2020 18:41
Dags för säsongens fjärde match och den andra hemmamatchen.
  • Skapad: 13 AUG 2020 18:41

Kungsängens IF gästar Sparbanken Arena på lördag 14.00. Ett lag som efter tre spelade matcher placerar sig näst sist med en poäng. Senast kommer man från en 0-3 förlust på hemmaplan och lär säkerligen vara revanschsugna när de kommer till Hudik.

HuFF har plockat nio av nio poäng i inledningen och har stått för två starka vändningar i rad. Lagkapten Cihan Sener är relativt nöjd med inledningen.

- Jag tycker att vi gör vissa stunder i de här inledande matcherna riktigt bra men vi måste göra det i längre stunder. Men vi har visat vår kvalite och tagit samtliga poäng.

För hans egen del har det blivit två mål hittills och lagom till lördagens hemmamatch tillåts nu också 50 åskådare på läktaren, ett besked som gjorde Cihan glad.

- Riktigt kul att det får vara publik nu. Det är alltid roligare med publik tycker jag och det blir en annan känsla.

Läs mer här om hur du skaffar en matchbiljett till lördag.

För att HuFF ska fortsätta hänga med går det inte att slappna av på lördag menar lagkaptenen.

- Vi måste göra det som vi kommit överens om och tränat på. Det är vår hemmaplan och alla vet vad som krävs och förväntas. För min egen del ska jag försöka göra mitt bästa och vara kreativ i våran offensiva del.

HuFF -  Kungsängens IF
Lördag 15 augusti 14.00

Matchen kan också ses via Helahälsingland.

Skribent: Mathias Berglund