Inför match: Anundsjö IF-HuFF

07 SEP 2017 20:57
Ny match väntar där Anundsjö borta står på tur lördag 9/9 15.00.
  • Skapad: 07 SEP 2017 20:57

Efter två raka förluster för HuFF, något som inte hänt på lång tid (Hände inte under 2016), är det nu dags för bortamatch mot nästjumbon Anundsjö. Efter en lite tyngre period beskriver #11 Johan Brolin stämningen i truppen så här.
Vi har brutit ihop men kommit igen och förlusterna är inget vi tänker på nu. Nu blickar vi framåt mot nästa match och stämningen i gruppen är god.

Anundsjö då? Jo, de placerar sig som sagt näst sist och kämpar för att ta sig över nedflyttningsstrecket. 12 poäng har laget spelat in med 21 gjorda mål och 50 insläppta. I topp av Anundsjös skytteliga hittar vi Joel Åman med elva gjorda mål vilket ger honom en sjätte plats i den totala skytteligan.

När lagen gjorde upp på Sparbanken Arena vann HuFF ganska komfortabelt med 4-1 efter mål av Cihan Sener, Kion King, Jonas Karlsson och Daniel Eliasson.

HuFF som länge varit tvåa och blivit jagad har nu hamnat i den sitsen att man själv får jaga för att nå, först och främst, kvalplatsen. Detta efter två raka förluster, 1-2 mot Morön och senast 2-4 mot Piteå.
Jag tycker att det är en kombination av att vi släpper in lite för enkla mål samtidigt som vi inte har varit 100% i avsluten, säger Brolin om förlusterna.

"Brolla" som tidigare under säsongen haft lite problem med skador har nu startat ett flertal matcher i rad och säger så här om sin insats.
Jag känner inte att jag har kommit upp till min högstanivå. Jag vet inte varför det är så men hoppas att jag kan prestera bättre de sista matcherna som är kvar nu.

- Nu gäller det att vi är ödmjuka inför uppgiften på lördag och inte bjuder på något, avslutar Brolin.

Anundsjö-HuFF
Lördag 9/9 15.00