Hoppa till sidans innehåll

Inför match: Boden BK FF-HuFF

11 AUG 2017 17:30
Dags för match igen och efter två raka hemmamatcher efter uppehållet får HuFFarna sätta sig i bussen igen. Imorgon, lördag, väntar Boden.
  • Skapad: 11 AUG 2017 17:30

Boden har efter uppehållet spelat en oavgjord och vunnit en match och tittar vi i tabellen hittar vi dem på femte plats med 25 poäng. Laget är som brukligt täta bakåt och är det laget som släppt in näst minst mål hittills denna säsong. Vilka som släppt in minst? Jo, HuFF. I juni möttes lagen på Sparbanken Arena, en match som slutade 1-1 sedan Daniel Eliasson slagit in ett tidigt straffmål men Boden kvitterat via en frispark i den andra halvleken. 
- Jag tycker Boden var bra men vi blev väl lite för passiva då. Det var en typiskt tät match och två mål på fasta situationer, säger tränare Henrik Åhnstrand. 

HuFF har inlett höstsäsongen med två raka segrar (Timrå och Söderhamn) vilket gör att man nu är delad etta med Skellefteå. En spelare som hade det lite tufft under vårsäsongen var Kion King men nu efter uppehållet har forwarden gjort mål i båda matcherna och fått mycket beröm. Kanske var det ett välbehövligt uppehåll för "kingen" som nu är uppe i fyra mål för säsongen. 

Boden är alltid starka hemma och räkna med en jämn kamp under lördagen på Boden Arena.
- Jag tycker att de har ett modigt presspel, är duktiga på att vända spelet och tunga på fasta situationer. Men vi är också ett bra lag så våra killar kommer att vara redo, berättar Åhnstrand.

På frågan hur HuFF vill inleda lördagens match så svarar "Henke" bara kort och tydligt.
- Som senast mot Söderhamn, mål efter 40 sekunder...

Boden-HuFF
Lördag 12/8 15.00
Boden Arena

Följ matchen HÄR

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info