Hoppa till sidans innehåll

Inför match: Friska Viljor-HuFF

09 AUG 2016 15:48
En vecka efter den underbara vändningen hemma mot Boden så väntar nu en ny match. Denna gång på bortaplan mot Friska Viljor. Örnsköldsvikgänget är nykomlingar i Division 2 och ligger i nuläget på en 8:e plats i serien.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Det var en underbar match publiken bjöds på i lördags, HuFF visade återigen vilken moral det finns i laget och vände 1-2 till 4-2. Tabellmässigt innebar det ingen skillnad för HuFF då Sandviken plockade 3 enkla poäng mot Ånge (Seger 9-0). Friska Viljor kommer senast från en förlust mot Morön med 3-1 men lyckades matchen innan besegra Söderhamn på bortaplan med 2-3.

I förra mötet mot Friska Viljor, hemma på Sparbanken Arena, vann HuFF med klara 6-0 efter att Pelle Lööf gjort 4 mål och Cihan Sener 2 mål. Pelle har nu gjort 12 mål och ligger på en tredjeplats i skytteligan. Han säger så här inför morgondagens möte.
Det var en bra match från oss hemma mot dem som jag minns det, de fick en tidig utvisning visserligen men vi kändes bra i första halvlek och vi lyckades stänga den matchen relativt tidigt i början av andra halvlek. Formen känns bra, välbehövligt med den vila man fått och nu har det ju även gått en månad till av träning så då är man fullt återställd kan man säga.

Tränare Janne Westin säger så här inför morgondagen.
- Vi gjorde en bra match hemma mot dem och vann välförtjänt. Imorgon blir det viktigt för oss att få fart på grejerna och att vara noggrann i passningsspelet. Truppen känns väldigt bra och det har sett grymt bra ut på de senaste träningarna. "Chippen" behöver ytterligare rehab och är borta imorgon tyvärr. Annars har vi en härlig konkurrens om platserna vilket är stimulerande.

Blir spännande att möta FV igen, de är ett duktigt lag och med en bra tränare. Vi får inte tro att det blir som här hemma i våras för det är i regel alltid svårt att spela uppe i Ö-vik, men alla vet ju vikten av att vinna de matcher som stundar så jag tror alla är lika taggade, avslutar Pelle Lööf.

 

Friska Viljor-HuFF

Lördag 13/8 15.00

FÖLJ MATCHEN MOT FRISKA VILJOR:
På HuFF:s Twitter liverapporteras det från matchen.

Går också att följa matchen via liverapporteringen här:  http://everysport.com/sport/fotboll/division-2-herr/norrland/event/2016-08-13/friska-viljor-fc-hudiksvalls-foerenade-ff/challenge/198329320

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd




 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info