Inför match: HuFF-Ånge

17 SEP 2016 21:15
Näst sista hemmamatchen i seriespelet väntar. Tabelljumbon Ånge kommer till Sparbanken Arena med förhoppningen om att avsluta serien på e
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Ånge har minst sagt haft en dyster säsong. Laget ligger sist med endast 10 poäng. Men har man vaknat till nu? På de fyra senaste matcherna har de skrapat ihop sju poäng. Senast HuFF mötte Ånge blev det seger med 3-0 efter att Pelle Lööf gjort två mål och Kion King ett mål.

Henrik Åhnstrand berättar vad som blir viktigt i morgondagens match.
- Vi vill som vanligt spela med kontroll i vår speluppbyggnad så vi har rätt positioner när vi går på genombrott. Defensivt måste vi ha koll på deras snabba kanter och deras stora starka forward centralt.

HuFF kommer senast från en 2-0 seger borta mot Morön medan Ånge kommer från en 1-0 förlust borta mot Valbo.
- Det har varit en bra vecka med sista träningen idag, lördag, veckan har mest varit inriktat på possessionspel. Vi hade även möjlighet att matcha några spelare i Forsa i veckan så alla är igång. Man saknar alltid någon spelare, men vi fokuserar på de spelare vi har tillgängliga. Vi har kallat in en stark trupp på 18 spelare.

Skribent: Mathias Berglund

E-post: kansli@hudiksvallsff...