Hoppa till sidans innehåll

Inför match: HuFF-Piteå IF

01 SEP 2017 22:56
Toppmatch på Sparbanken Arena när trean Piteå IF gästar söndag 3/9 14.00. Två poäng skiljer mellan lagen inför matchen.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Piteå på tredje plats alltså med 37 poäng. HuFF på andra plats med 39 poäng. På söndag möts de båda och en seger för hemmalaget gör att de drar ifrån litegrann medan en seger för bortalaget innebär att de kliver upp på plats nummer två och skickar ner HuFF till den tredje. Ni förstår själva, en viktig match även om den inte på något sätt är avgörande. 
- Alla matcher är viktiga nu så där ser jag ingen skillnad beroende på motstånd. Däremot hoppas jag att kvalitén på matchen blir hög eftersom det är två lag i toppen som möts, säger tränare Henrik Åhnstrand.

Piteå hade en rätt fin form innan de något överraskande förlorade hemma mot Östersund senast med 1-0. I Piteå hittar vi målfarlige Joel Edström med 15 mål hittills och en tredjeplats i skytteligan, en mycket viktig spelare för norrbottningarna. När dessa båda lag möttes i Piteå så vann HuFF med 1-0 efter att Cihan Sener målat i den 82:a minuten.
- En mycket tät match mellan två bra lag men också med många missade målchanser, summerar Åhnstrand matchen från i maj.

HuFF som inför förra matchen mot Morön hade 17 raka matcher utan förlust fick den sviten bruten efter förlust med 2-1. Nu är man sugen på att bygga upp en ny svit men man får börja om mot en av seriens topplag.
- Som vanligt så måste vi komma så nära vårt max vi kan, både individuellt och kollektivt. Vara noggranna med och utan boll och gärna effektiva när vi skapar målchanser, avslutar Henrik.

Hoppas på mycket folk på läktaren under denna toppmatch!

HuFF-Piteå
Söndag 3/9 14.00
Sparbanken Arena

Kan du inte vara på plats så ser du matchen live HÄR.

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info