Hoppa till sidans innehåll

Inför match: HuFF-Täfteå IK

18 AUG 2017 20:05
18:e omgången väntar när Täfteå kommer till Hudiksvall och Sparbanken Arena på söndag 20/8 14.00.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Umeålaget ligger på elfte plats med 14 poäng och har inte förlorat på de senaste sex matcherna. Fortsätter man på detta vis lär man inte vara kvar på plats 11 så länge till. I bortamatchen mot Täfteå tog hemmalaget ledningen med 1-0 efter tio minuter men HuFF lyckades genom Christoffer Lindberg kvittera med dryga 20 minuter kvar. 1-1 var inget resultat HuFF var särskilt nöjd med.  Målfarligast i Täfteå är Fredrik Johansson med nio fullträffar.
- Jag tycker att de är välorganiserade, hårt arbetande och väldigt farliga i sina omställningar, säger Henrik Åhnstrand om Täfteå.

För HuFFs del skiljer två poäng upp till ettan Skellefteå då man senast "bara" fick med sig en poäng från Boden medan Skellefteå plockade med sig tre från Söderhamn. För er som missat det så har det ju hänt en del nytt i laget. Oscar Åkerlund lämnar för att plugga i Umeå men in kommer istället Dylan Burns, läs nyhet om honom HÄR. Så här säger Åhnstrand om nyförvärvet som är tillgänglig för spel på söndag.
- Han spelar med självförtroende, utmanar med mycket fart och har en väldigt bra fot. 

Återstår att se om Dylan får chansen från start på söndag. Åhnstrand berättar hur HuFF ska gå segrande ur söndagens match.
- Vi måste bli mer konkreta med vårt bollinnehav, hur vi sätter tryck och skapar chanser. Väl där måste vi vara effektiva.

HuFF-Täfteå
Söndag 20/8 14.00
Sparbanken Arena

Livesändningen av denna match hittar ni via länken nedan och den kostar 69kr.
https://play.staylive.se/huff/l/3305

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info