Hoppa till sidans innehåll

Inför match: IFK Östersund-HuFF

15 SEP 2017 20:27
HuFF har haft det lite tungt på sistone med två förluster och en oavgjord på de tre senaste matcherna. Imorgon, lördag, väntar IFK Östersund på bortaplan.
  • Skapad: 15 SEP 2017 20:27

Östersund håller till på en femteplats med 31 poäng och 35 gjorda mål samt 28 insläppta. Man är stark på hemmaplan och har bara släppt in ett mål hemma på de tre senaste matcherna men tränare Henrik Åhnstrand är inte särskilt orolig över att HuFF ska åka därifrån mållösa.
- Vi får göra det vi tränat på i veckan så blir det bra. Grabbarna är laddade och vi ska upp och göra en bra match.

När de båda lagen möttes i Hudiksvall vann HuFF mötet med 3-1 efter mål av Daniel Eliasson, Haris Camo och Christoffer Lindberg. Kollar vi till HuFFs form så hittar vi två förluster och en oavgjord på de tre senaste, vilket måste vara längesen laget hade sist. Men trots det så är man helt klart med och gör upp om en kvalplats, först och främst. Faktum är ju att man bara är en poäng ifrån Piteå med fem matcher kvar att spela om. Åhnstrand berättar hur de har jobbat inför matchen på lördag.
- Vi har jobbat med vårt genombrottsspel en hel del, att vara tydliga med vad vi vill och runt bollen. Alla matcher är viktiga nu och vi är i allra högsta grad med i racet.

IFK Östersund-HuFF
Lördag 16/9 15.00
Se matchen LIVE HÄR

Skribent: Mathias Berglund
Epost: Adressen Gömd

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info