Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Scott

Inför match: Skellefteå FF-HuFF

15 JUN 2017 19:31
Tidig seriefinal väntar när HuFF tar bussen upp till Skellefteå på söndagen. Två lag på samma poäng, mer spännande kan det inte bli.
  • Skapad: 15 JUN 2017 19:31

Skellefteå, som leder serien på målskillnad, har nio matcher i rad utan förlust och har precis som HuFF bara förlorat mot IFK Timrå än så länge. Man har gjort 32 mål framåt och just offensiven är riktigt stark hos Skellefteå där mycket är tack vare skytteligaledaren Leo Englund som själv gjort 12 mål. Man har gjort sex mål fler än HuFF men har släppt in tre mål mer. 

HuFF har inte förlorat sedan premiären mot Timrå men tog inte chansen att ta över serieledningen i senaste matchen mot Boden där 1-1 lyste på resultattavlan när domaren blåste av matchen. Nu får man en ny chans mot Skellefteå men det lär knappast bli lättare denna gång. Det krävs en bättre insats än senast för att få avsluta veckan i topp av tabellen. 

ELVA matcher. ÅTTA vinster. TVÅ oavgjorda. EN förlust. TJUGOSEX poäng. Det är vad båda lagen har samlat på sig. Det går inte att vänta sig annat än en jämn match på söndag. 

Åker ni inte upp till Skellefteå så ser ni matchen LIVE HÄR!

Skellefteå-HuFF
Söndag 18/6 13.00

Skribent: Hudiksvalls FF
Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info