Inför: Österåker - Hudiksvalls FF

08 OKT 2020 09:32
På lördag spelar HuFF borta mot Österåker med start klockan 16:00. En speciell säsong kan få speciell avslutning. Förutsättningarna inför matchen är enkla – Vinner HuFF går dom upp i division 1.
  • Skapad: 08 OKT 2020 09:32

Många vågar inte tro att det kan gå vägen. HuFF har varit snubblande när att klättra i seriesystemen tidigare men tyvärr misslyckats. Det är ju såklart omöjligt att sia om även denna gång. Däremot ser truppen ut att må bättre än på länge. Trots många matcher så har HuFF ingen spelare på skadelistan (peppar peppar). Går man upp i år så är man värd det, då laget har krigat varje match. De har vänt underlägen, bemästrat så kallade topplag och framförallt spelat underhållande fotboll.

Hudiksvalls FF kommer senast från två tuffa matcher. Först seriematch mot Stockholm Internazionale i helgen som va, och senast Svenska Cupen mot GIF Sundsvall i onsdag. Nu blir det en lugn och härlig avslutning på veckan där spelarna och ledare laddar inför matchen på lördag.

Om det går vägen under lördagens match, det kan du följa via www.helahalsingland.se med matchstart 16:00

Skribent: Magnus Lampert